Rămâi conectat

Actualitate

Autoturism cuprins de flăcări la Aiud din cauza unui scurt circuit

Publicat

în

masina-flacariUn incendiu a izbucnit în această dimineața, în jurul orei 10.50, pe strada Sergent Hațegan din Aiud. Pompierii de la Detaşamentul Aiud s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge flăcările.

Potrivit ISU Alba, este vorba despre un autoturism marca Daihatsu, înmatriculat în Alba, iar incendiul a izbucnit în timp ce mașina se afla în deplasare. Nu au fost înregistrate victime.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că a fost vorba despre un scurtcircuit la motor, pagubele fiind evaluate la suma de 5.000 de lei.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

O persoană din Aiud, care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos, amendată de Poliția Locală

Publicat

în

O persoană din Aiud care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos a fost amendată cu 1.000 de lei și obligată să curețe locul pe care l-a murdărit.

„Amendăm până învățăm să respectăm!

Dacă în urmă cu câteva zile vă prezentam un act de vandalism amendat cu suma de 2.000 lei, astăzi vorbim despre o altă sancțiune.

Am constatat că în noua zonă de agrement și recreere amenajată pe strada Avram Iancu, zonă frecventată de tot mai mulți aiudeni, se consumă semințe ale căror resturi se aruncă pe jos.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, Poliția Locală a identificat până la această oră o persoană din acel grup, care a fost amendată cu suma de 1.000 lei și ca măsură complementară a fost obligată să curețe locul pe care l-a murdărit.

Continuă identificarea celorlalte persoane.

Cei care nu respectă domeniul public trebuie să-și schimbe comportamentul. Suntem convinși că cei mai mulți dintre dumneavoastră sunteți de acord cu noi”, au transmis reprezentabții Primăriei Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 43 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut pe o stradă din Zlatna

Publicat

în

Luni, 15 aprilie 2024, în jurul orei 01.40, polițiștii din Zlatna au depistat un bărbat de 43 de ani, din Municipiul Aiud,  în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Moților din Zlatna, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat amendat cu 2.000 de lei, după ce a vandalizat o jardinieră cu flori, în fața Primăriei Aiud

Publicat

în

Un bărbat, care a vandalizat o jardinieră cu flori amplasată în fața Primăriei Municipiului Aiud, a fost amendat de polițiștii locali cu 2.000 de lei. Imaginile au fost surprinse de una din camerele de supraveghere montate în oraș.

„Poliția Locală a identificat și sancționat o persoană care a ales să ignore orice regulă de conviețuire și respect față de spațiul public, distrugând un bun al comunității.

Acest gest necivilizat a atras o amendă în valoare de 2.000 lei.

Indiferent despre ce vorbim: bănci, jardiniere, locuri de joacă, coșuri de gunoi, distrugerea acestora nu este acceptabilă.

Vă reamintim că în momentul de față în municipiul Aiud sunt amplasate 90 de camere de supraveghere video, acestea fiind un instrument valoros care fac din comunitatea noastră una mai sigură.

Totodată, vă mulțumim celor care contribuiți zi de zi la menținerea frumuseții Aiudului și vă încurajăm să sesizați orice acte de vandalism”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud