Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

Între 31 octombrie și 4 noiembrie, Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași” din Aiud își suspendă activitatea pentru lucrări de reabilitare la instalația de încălzire

Publicat

în

educatoare-copii-gradinitaGrădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud anunță persoanele interesate că, în perioada de vacanță, respectiv din data de 31 octombrie 2016 și până în data de  4 noiembrie 2016, se suspendă activitatea celor 4 grupe cu program prelungit,  în vederea desfășurării unor lucrări de reabilitare la instalația de încălzire, pentru care Consiliul Local al Municipiului Aiud a aprobat suma de 35.000 lei.

Imposibilitatea primirii preșcolarilor se datorează faptului că lucrările ce se vor desfășura presupun sistarea încălzirii și a apei calde curente.

Pentru preșcolarii care doresc să frecventeze grădinița în perioada mai sus menționată, părinții se vor adresa Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 2 Aiud.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Locul II la faza județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, pentru elevii Liceului Tehnologic Aiud

Publicat

în

Luni, 15 aprilie 2024, a avut loc la Alba Iulia, faza județeană a MARATONULUI PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ.

„La acest proiect au participat elevii Căpâlna Dorian,Fufezan Georgiana,Lazăr Mihai,Popa Luca și Popa Tabita din Liceul Tehnologic Aiud ,cu firma IRIS – PHOTO, coordonați de doamnele profesoare Bașa Emeșe și Oțel Emilia Camelia. Echipajul a obținut locul II, la etapa județeană.

Mulțumim mentorilor noștri pentru marea provocare la care am fost antrenați, doamna antreprenor Duna Adriana și Ing. Oltean Ciprian”, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Călin Karina Maria, elevă a Școlii Gimnaziale „Axente Sever” Aiud, mențiune la faza județeană a Olimpiadei de Religie

Publicat

în

Eleva, Călin Karina Maria, de la Școala Gimnaziala „Axente Sever” Aiud, a avut o comportare foarte bună, la faza județeană a Olimpiadei de Religie, fiind recompensată cu mențiune.

„La Olimpiada de Religie, faza județeană, eleva Călin Karina Maria din clasa a VI-a C, coordonată de doamna profesor Lupu Anda Raluca, a obținut mențiune. Felicitări pentru rezultat!”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziala „Axente Sever” Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Școala Gimnazială „Axente Sever“ Aiud, implicată în Proiectul internațional E-twinning „Friendly Steps for Nature”

Publicat

în

În perioada decembrie 2023 – mai 2024, Școala Gimnazială „Axente Sever“ din Aiud, sub coordonarea d-nei. profesor pentru învățământul primar, Ana-Sorana Scutelnicu, este implicată în Proiectul internațional E-twinning “Friendly Steps for Nature”, în cadrul căruia sunt reunite 26 de cadre didactice din 8 țări – Turcia, România, Croația, Macedonia, Azerbaidjan, Grecia, Iordania și Estonia.

E nevoie să facem „pașii potriviți“ pentru a trăi într-o lume stabilă și trainică. Căutăm prin acest proiect să atragem atenția asupra schimbărilor climatice, care la nivel global reprezintă una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă lumea secolului 21, precum și alte probleme de mediu. Conservarea naturii pentru generațiile viitoare este una dintre problemele pentru care întreaga umanitate ar trebui să se simtă responsabilă.

Proiectul nostru are scopul de a forma în rândul copiilor obiceiuri sănătoase în relația cu mediul și de a îi încuraja pe aceștia să folosească eficient resursele naturale. Activitățile proiectului implică învățarea modalităților inedite de a proteja natura, raționalizare resurselor, economisirea energiei, reducerea cantității de deșeuri și reutilizarea materialelor reciclabile pentru a reduce poluarea mediului. Astfel, ne propunem să sensibilizăm elevii cu privire la cei trei R: Redu, Reutilizează, Reciclează.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud