aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Liviu Florin Florea este noul administrator public al municipiului Aiud

Liviu Florin Florea este noul administrator public al municipiului Aiud

Publicat în 18.08.2016 la ora 18:00

Liviu-Florea-administrator-Aiud-aug-2016Noul administrator public al municipiului Aiud este Liviu Florin Florea, care a fost declarat de către comisia de examinare „admis”. Acesta a obținut la proba scrisă un punctaj de 92,5, iar la interviu 99,33 puncte.

Concursul a fost organizat în baza prevederilor art. 30 alin. (3) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

Administratorul public poate îndeplini, în baza unui contract de management, încheiat în acest sens cu primarul, atribuții de coordonare a aparatului de specialitate sau a serviciilor publice de interes local, conform alin. (3), din Legea 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Salariul de bază individual al administratorului public se stabilește de către primar în condițiile legii, în funcție de tipul unității administrativ-teritoriale și de atribuțiile stabilite în fișa postului, între limite. Astfel, limita minimă este nivelul salariului de bază al secreta­rului unității administrativ-teritoriale, iar limita maximă este indemnizația primarului.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 530 ori

Liviu Florin Florea este noul administrator public al municipiului Aiud
2.5 (50%) 4 votes

Comentarii