Rămâi conectat

Actualitate

Mesaje de Sfântul (SF) Petru și Pavel 2024. Urează-le un călduros ”La mulți ani” celor apropiați | aiudinfo.ro

Publicat

în

MESAJE de SFANTUL PETRU si PAVEL 2024 • SMS-uri de “la mulţi ani” de Sfinţii  Apostoli Petru şi Pavel • Urări de onomastică de Sfântul Petru și Pavel | aiudinfo.ro

Biserica ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, pe 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Un călduros ”La mulți ani” le puteți transmite tuturor celor care poartă numele de Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela. Vă prezentăm câteva exemple de mesaje de Sfântul Petru și Pavel.

MESAJE SF PETRU: Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Iți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulți Ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos tine tare mult la tine. La mulți ani!

Mesaje de Sfantul Petru si Pavel  Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE SF PETRU: La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE LA MULȚI ANI: Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE LA MULȚI ANI: Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: De ziua numelui tău iți doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani”, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE LA MULȚI ANI: Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: La mulți ani! Sfântul Petru/Pavel sa te călăuzească mereu!

MESAJE SF PETRU: De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia Sfinților Petru si Pavel va urez sănătate, fericire si multe realizări profesionale. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: De Sf. Petru si Pavel iți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Iți doresc sa zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei găsi puterea sa răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru si Pavel!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE SF PETRU: Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag, …

MESAJE SF PETRU: Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE SF PETRU: Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

MESAJE DE SF PETRU ȘI PAVEL: Draga Pavel, de ziua numelui tău iți doresc sa ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

MESAJE LA MULȚI ANI: La Mulți Ani, sa ai sănătate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

MESAJE SF PETRU: Un cer albastru fără nori, in calea ta sa fie,

Sa ai in viată numai flori, noroc si bucurie!

La Mulți Ani!

MESAJE DE SFINTII PETRU ȘI PAVEL: Un ocean de sănătate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: “La mulți ani, Petrica!”

MESAJE LA MULȚI ANI: Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Bărbat de 49 de ani cercetat de polițiștii din Aiud, după ce a fost depistat conducând băut, pe strada Transilvaniei

Publicat

în

Sâmbătă, 13 iulie 2024, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 49 de ani, din localitatea Lopadea Nouă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei, din municipiul Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 66 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe DJ 107I

Publicat

în

Miercuri, 10 iulie 2024, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107I, în direcția de mers Aiud-Râmeț, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, conducătorul auto și pasagerul, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Aiud, au suferit leziuni corporale ușoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, care a indicat faptul că nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

„Duminica Familiei”, sărbătorită în parohia Măgina – protopopiatul Aiud

Publicat

în

An de an, comunitatea ortodoxă din parohia Măgina, protopopiatul Aiud, omagiază anumite categorii socio-profesionale sau persoane care serbează un eveniment anume, într-o așa numită „Duminică a Familiei”, dedicată membrilor parohiei sau unor fii ai satului.

Și în acest an, în Duminica Sfinților Români, măginenii i-au aniversat pe cei care în 2024 împlinesc 18, 25 și 50 de ani de viață, dar și pe familiile care aniversează 25, 45 și 50 de ani de căsnicie.

Fiind Anul omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor, i-am onorat și pe enoriașii care lucrează sau au lucrat în instituțiile care se ocupă de îngrijirea celor vârstnici: spital, sanatoriu, farmacii sau cabinete medicale. După săvârșirea Sfintei Liturghii, în calitate de paroh, am adresat un cuvânt de bun venit sărbătoriților, făcând legătura între sărbătoarea sfinților români, care formează familia noastră din cer, și sărbătoarea familiei din biserica parohială. În continuare, am săvârșit slujba de Te-Deum, în care am rostit rugăciuni de mulțumire pentru toți cei sărbătoriți. La final, cei omagiați au primit câte o diplomă aniversară și o icoană a Maicii Domnului cu Pruncul. În plus, „miresele” zilei au primit câte un minunat buchet de flori de câmp.

Bucuria revederii cu cei dragi, emoția rememorării zilei nunții și lacrimile de recunoștință față de bunătatea și darurile lui Dumnezeu revărsate în viețile celor sărbătoriți au fost simțămintele cu care s-a pășit în curtea bisericii, unde Consiliul și Comitetul Parohial au pregătit o agapă. Scopul acestor întâlniri de suflet este acela de a întări dragostea în cadrul comunității și de a-i readuce la rădăcini pe cei plecați din sat, chiar și pentru câteva ore. Într-o lume în care ura și dezbinarea par să facă legea, aceste mici încercări de a uni oamenii în dragostea lui Dumnezeu și a semenilor sunt necesare. Pentru toate, Îi aducem slavă și mulțumire lui Dumnezeu!

Pr. paroh Iuliu-Titus Fufezan


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud