aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » 20 de pompieri încă lucrează la înlăturarea efectelelor negative rezultate în urma incendiului produs ieri la Mănăstirea Râmeț

20 de pompieri încă lucrează la înlăturarea efectelelor negative rezultate în urma incendiului produs ieri la Mănăstirea Râmeț

Publicat în 06.07.2019 la ora 12:38

În cursul nopții trecute, după mai bine de 13 ore de când a izbucnit, incendiul de la Mănăstirea Râmeţ a fost lichidat. Peste 120 de persoane, pompieri, voluntari, poliţişti şi salvamontişti, au participat la intervenţie.

Sâmbătă dimineața, începand cu ora 08:00, forțele de intervenție rămase în supraveghere, au fost înlocuite cu 20 de pompieri. Aceștia procedează la înlăturarea efectelelor negative produse de incendiu prin degajarea elementelor de acoperiș (hornuri, caferi, învelitori din tablă) care nu mai prezintă siguranță și pot pune în pericol trecătorii sau personalul mănăstirii.

Tot în cursul dimineţii de sâmbătă vor fi stabilite atât cauza de izbucnire a incendiului precum şi celelalte detalii legate de pagube. Primele indicii arată că focul ar fi izbucnit de la un panou electric defect.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 760 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.