aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » 28 Februarie 2017: Sportivii performeri din Aiud vor fi premiați de administrația locală în cadrul primei ediții a „Galei Sportului Aiudean”

28 Februarie 2017: Sportivii performeri din Aiud vor fi premiați de administrația locală în cadrul primei ediții a „Galei Sportului Aiudean”

Publicat în 15.02.2017 la ora 17:31

Unul dintre obiectivele importante ale municipalității este promovarea performanței sportive, concomitent cu recunoașterea efortului depus pentru obținerea rezultatelor de excepție obținute și motivarea continuării activității sportive, transmite primăria Aiud.  Tocmai de aceea, a propus în lista de evenimente aprobată de către Consiliul Local, organizarea primei ediții a galei sportului aiudean.

Concret, cu pași mărunți și siguri, sportul de performanță este recunoscut și susținut și cu fapte. Sportivii încununați de performanțe naționale și internaționale vor fi sărbătoriți și aplaudați, la ei acasă, într-o gală  dedicată lor, antrenorilor lor și tuturor celor care îi susțin și îi încurajează.

În acest context, în baza actelor normative în vigoare, ca urmare a rezultatelor de excepție obținute de către sportivii aiudeni în cadrul concursurilor naționale și internaționale, pe ramuri, probe și categorii de competiții oficiale și în baza nominalizărilor cluburilor, în data de 28 februarie 2017, Primăria Municipiului Aiud și Consiliul Local Aiud organizează evenimentul ”Gala Sportului Aiudean”, gală la care vor fi decernate premii, distincții  și trofee tuturor sportivilor cu rezultate de excepție.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 102 ori

28 Februarie 2017: Sportivii performeri din Aiud vor fi premiați de administrația locală în cadrul primei ediții a „Galei Sportului Aiudean”
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.