aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » 28 iunie 2016: Penitenciarul Aiud organizează ”Ziua Porților Deschise”

28 iunie 2016: Penitenciarul Aiud organizează ”Ziua Porților Deschise”

Publicat în 24.06.2016 la ora 15:28

penitenciar-aiud-curte-interioaraMarți, 28 iunie 2016, Penitenciarul Aiud organizează ”Ziua Porților deschise”, cu prilejul serbării anuale a “Zilei lucrătorului de penitenciare”. Cu această ocazie, instituţia  invită membrii de familie ai personalului unității, aparținători ai deținuților, reprezentanți ai societății civile și ai mass-media, ONG-urile și instituții partenere, la un tur de vizitare a celor mai reprezentative locuri din penitenciar.

Scopul acestei accțiuni este acela de a prezenta penitenciarul și activitățile desfășurate zilnic de către personalul unității, precum și activităţile şi programele în care sunt implicate persoanele private de libertate în vederea pregătirii pentru reintegrarea în societate, dar şi rolul pe care îl are instituţia pe plan social.

Pentru eficientizarea activităţi, accesul  persoanelor se va efectua astfel:

–    de la ora 08.00 – reprezentanții mass-media;

–    de la ora 10.00 și ora 12,00 – membrii de familie ai personalului unității, membrii de familie sau aparținătorii deținuților ori alţi doritori.

Participanţii  la eveniment trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valabil (cu fotografie). Accesul în locul de deținere presupune ca persoanele vizitatoare să se supună controlului anti-terorist și să predea, pentru a fi păstrate pe toată durata vizitei, bunurile și obiectele interzise (telefoane mobile și componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascuțite sau contondente, băuturi alcoolice, precum și alte obiecte sau substanțe interzise).

”Pentru buna desfășurare a activității, invităm persoanele interesate să se prezinte cu 15 minute mai devreme. Nu pot vizita penitenciarul persoanele care au interdicție de acces în Penitenciarul Aiud  în perioada indicată”, a transmis Nicoleta Mătărîngă, subcomisar de penitenciare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 146 ori

28 iunie 2016: Penitenciarul Aiud organizează ”Ziua Porților Deschise”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.