aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » A provocat un scandal într-un bar din Aiud și s-a potolit doar la intervenția promptă a jandarmilor

A provocat un scandal într-un bar din Aiud și s-a potolit doar la intervenția promptă a jandarmilor

Publicat în 08.07.2016 la ora 19:09

scandal-bar-aiud-jandarmiS-a întâmplat într-un local de pe strada Unirii din municipiul Aiud, ieri, în jurul orei 16.00. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice un tânăr în varstă de 34 de ani a devenit violent şi a înjurat personalul localului şi pe ceilalţi consumatori. Totul se pare că a pornit de la nemulţumirea acestuia legată de faptul că barmanul a refuzat să-i mai “dea un rând ”, deoarece se afla deja în stare de ebrietate.

Văzând că bărbatul nu are nicio intenție să se potolească și că se manifestă violent, personalul de serviciu a solicitat intervenția jandarmilor. La apariția forţelor de ordine publică acesta s-a calmat, însă pentru faptele sale care au încălcat prevederile legale, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei și i s-a recomandat ca pe viitor să evite să mai fie implicat in astfel de situaţii.

Reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă cuprinsă între 200 și 1000 lei.

De asemenea,  servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate, precum și a minorilor se sancționează cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 458 ori

A provocat un scandal într-un bar din Aiud și s-a potolit doar la intervenția promptă a jandarmilor
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.