Rămâi conectat

Aiudeni

Aiudeanul Cătălin Milea a obținut două premii la un concurs național de muzică, organizat recent la Constanța

Publicat

în

Aiudeanul Cătălin Milea a câștigat de curând două premii la Constanța, în cadrul concursului național „Omul de Zăpadă”, aducând astfel județul Alba pe harta concursurilor muzicale din țară.

După ce a filmat pentru Programul de Crăciun și Revelion, care va fi difuzat pe Orizont TV unde gazda emisiunii va fi Mihai Traistariu,  artistul a câștigat două trofee la Constanța, la Concursul Național „Omul de Zăpadă”, la secțiunea de Creație și un al doilea la secțiunea „Pop internațional trofeu”.

 

„Încă din copilărie am dezvoltat o pasiune pentru muzică, acum am reușit să-mi îndeplinesc un vis și anume să câștig un concurs de renume la nivel Național ! Aș dori să vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră și sper că și în viitor să excelez în domeniul muzicii !

Aș fi vrut ca tatăl meu sa fie mândru de mine, dar cu siguranță este mândru de acolo de sus si îmi este alături. Vreau să le mulțumesc acestor persoane minunate care mi-au fost alături de la început, lui Andy Ghisoiu, Raul Tătar,Jox Gym, Laura Orian, Lucian Craiu Dj Răzvan,Teodorescu Paul Constantin pentru tot și tuturor persoanelor cu suflet mare care mi-au fost alături. Nu am crezut ca voi obține aceste trofee pentru ca competiția a fost foarte grea ! După cum v-am mai zis va urma o piesă în limba spaniolă cu ajutorul lui Andy Ghisoiu! Vă doresc multă sănătate, tot binele din lume și sărbători fericite alături de cei dragi, vă salut și vă mulțumesc pentru tot!”, a transmis artistul, persoanelor care îl susțin.

Cătălin Milea, cunoscut și cu numele de Paulo, revine pe scena muzicală în curând, spre bucuria fanilor și a susținătorilor săi. Deși absent în ultima vreme, probabil și din cauza pandemiei, cântărețul s-a pus serios pe treabă și a pregătit mai multe surprize pentru finalul de an.

Astfel, Cătălin a filmat recent la București pentru postul de televiziune Orizont TV, în compania lui Mihai Trăistariu, care este gazda unei emisiuni ce va fi difuzată de Crăciun și Revelion.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Aiudeni

Un aiudean stabilit în Irlanda își încântă conaționalii de acolo, participând la concerte alături de artiști români celebrii

Publicat

în

Băgăian Cornel are 50 ani, este aiudean și a lăsat orașul natal pentru Irlanda, sperând la un trai mai bun! În anul 2004 a plecat din țară, în Irlanda, împreună cu familia și chitara, pentru a a câmnta melodii românești să-și aline dorul de țară.

În timp s-a perfecționat și a ajuns sa cânte cu toți artiștii consacrați din România care concertează in Dublin – Irlanda. Printre aceștia se numără Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Florian Stoica,Victor Solomon, Radu Captari, Nicu Covaci şi Phoenix.Este muzica cu care a crescut aiudeanul nostru.

„Așa ne putem bucura de muzica noastră și de poezia noastră românească și cântăm comunității de români din Irlanda. În țară cântam doar prietenilor, dar aici am urcat pe scena si ador ceea ce fac. Eu, personal, nu fac asta pentru bani, nu câștig nimic din muzică…decât sufletește! O seară cum a fost cea de ieri, cântând pe aceeași scenă cu un titan al muzicii românești, face toți banii!” spune cu drag si mândrie – Băgăian Cornel.

De curând la evenimentul cultural organizat de Revista ,,Itaca Dublin”, „Dragobete la Dublin”, cu sprijinul Ambasadei României în Irlanda, care promovează păstrarea și transmiterea generațiilor viitoare, a tradițiilor românești, unde a cântat Nicu Covaci, fondatorul și liderul formației Phoenix.

În program au fost alocuțiuni, poezie, piesă de teatru, dans popular românesc și irlandez, muzică folk etc. Felicitări și succes și ne mândrim cu așa oameni care duc mai departe tradiția prin muzica românească!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Aiudeni

Aiudeanul care a adus satul Răchiș la viață, oferă CAZARE și masă pentru 60 de refugiați din Ucraina care fug de RĂZBOI

Publicat

în

Iulian Docea, aiudeanul care a readus la viață unul dintre cele mai vechi sate apusene, Răchiș, comuna Miraslău, și-a exprimat astăzi solidaritatea față de refugiații ucrainieni care fug din calea războiului cu Rusia, oferindu-le cazare și mâncare.

„După cum știți toți a început războiul în Ucraina, deja sunt multe persoane (familii cu copii, vârstnici intrați în țară, mulți la cozi încă în vămi).

Noi solidarizăm cu aceste victime colaterale a războiului și le oferim cazare și masă pentru 30 persoane la Mănăstirea Dumbrava și pentru alte 30 la Răchiș.

Dacă printre voi sunt persoane ce pot ajuta, cu cazare, mâncare, lenjerii saltele … sunt bine primite și încercăm să identificăm și alte spații pentru găzduire”, a scris Iulian, în mediul online.

Iulian Docea s-a luptat pentru ca Rachiș să ajungă în patrimoniul Unesco, motiv pentru care toate lucrările au fost introduse în cadrul unui proiect.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Aiudeni

Aiudeanul Cătălin Milea a încântat telespectatorii postului de televiziune Antena 3 Constanța

Publicat

în

Aiudeanul Cătălin Miclea, cunoscut sub numele său de scenă, „Paulo”, a încântat telespectatorii canalului de televiziune Antena 3 Cosntanța, ca și invitat. Cântărețul a vorbit despre pasiunea sa pentru muzică și a cântat în direct, pentru fanii săi.

„Nu am crezut că voi filma niciodată pentru Antena 3 Constanța. Înainte cu câteva zile am vorbit cu Doamna Rodica de la Antena 3 Constanta și m-a întrebat dacă vreau să mă duc să filmez pentru acesta emisiune, nu mi-a venit sa cred am rămas surprins, am acceptat invitația și nu mi-a părut rău de loc ,a fost foarte frumos și am întâlnit persoane minunate. Urmează piesa în limba spaniola cu ajutorul lui Andy Ghisoiu și un videoclip!

Vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care au crezut în mine de la început și cred în continuare și tuturor sponsorilor, Raul Tatar, Jox Gym ,Dani și Ramo , domnul Vasile Macarie ,domul Dan și tuturor persoanelor cu suflet mare care mi-au fost alături, profesoarei mele de Canto, Laura Orian, Lucian Craiu, Răzvan Rus, Teodorescu Paul Constantin Robert Daniel ,vă mulțumesc pentru tot ,mesajul meu este pentru voi: „ori cât ar fi de greu în viata sa nu renunțați dacă se închide o poarta tot timpul rămâne o fereastră deschisă”, a transmis Paulo.

Cătălin Milea a câștigat în cursul lunii decembrie al anul trecut două premii la Constanța, în cadrul concursului național „Omul de Zăpadă”, aducând astfel județul nostru pe harta concursurilor muzicale din țară.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud