aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Aiudeanul Polgar Levente este singurul sportiv din Alba invitat la Gala Tineretului din România

Aiudeanul Polgar Levente este singurul sportiv din Alba invitat la Gala Tineretului din România

Publicat în 02.11.2018 la ora 21:27

Aiudeanul Levente Polgar este singurul sportiv din județul Alba, invitat de către Ministerul Tineretului și Sportului la Gala Tineretului din România, care va avea loc pe data de 10 noiembrie 2018, la Baia Mare.

Levente Polgar, ultramaratonistul aiudean, va reprezenta luna aceasta județul Alba la Gala Tineretului din România, la Baia Mare.

Ajunsă la a cincea ediție, Gala Tineretului din România, este un eveniment inițiat și organizat de  Ministerul Tineretului și Sportului, prin care este recunoscută contribuția tinerilor la dezvoltarea comunităților din  care fac parte.

Gala din acest an are în centru conceptul “Inspirăm o nouă generație!” și își propune să premieze proiecte din domenii privind antreprenoriatul, cultura, incluziunea socială, învățarea non-formală, mediu, implicare civică și voluntariat, sănătate, sport și proiecte cu caracter internațional.

De asemenea, va fi recunoscută activitatea de tineret și studențească de la nivelul Direcțiilor Județene pentru Tineret și Sport respectiv a Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București cât și a Caselor de Cultură a ale Studenților împreună cu Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei.

Gala de premiere va avea loc la Sala Polivalentă Vasile Lascăr Pană, în data de 10 noiembrie 2018, de la ora 19.00.

Acest articol a fost citit de 261 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.