aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Aiudeanul Raul Şteau a reuşit prima sa dublă pentru România Under 16

Aiudeanul Raul Şteau a reuşit prima sa dublă pentru România Under 16

Publicat în 24.05.2017 la ora 11:36

Juniorul aiudean Raul Şteau a reuşit prima sa dublă pentru România Under 16, reprezentativa „tricoloră” câştigând partida amicală cu Polonia, scor 2-0 (1-0), disputată la Buftea.

Reuşitele fotbalistului din judeţul Alba sunt întâiele la nivelul formaţiei naţionale, talentatul mijlocaş ce aparţine de Viitorul Cluj aniversându-şi recent vârsta de 16 ani, în stagiul de pregătire din Macedonia. Şteau a fost folosit timp de 69 de minute de selecţionerul Sorin Colceag, iar zlătneanul Andrei Mărginean a intrat în finalul jocului, cei doi „albanezi” fiind nelipsiţi de la acţiunile „tricolorilor mici”.

Reprezentativa U16, antrenată de Sorin Colceag, a învins ieri elecționata similară a Poloniei, într-un meci de pregătire disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Tricolorii au început foarte bine partida și au deschis scorul în minutul 11, după o acțiune frumoasă fructificată de Raul Șteau, fotbalist care se pregătește la Centrul de Excelență de la Deva și care aparține de clubul Viitorul Cluj. La pauză, avantajul României putea fi mai mare, dar șutul lui Alex Dumitru s-a dus puțin pe deasupra porții, iar lobul lui Dumitrescu a trecut puțin alături. Repriza a doua a început la fel de bine pentru jucătorii noștri, iar Șteau a reușit să marcheze din nou, de data aceasta de la 11 metri, dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut. Tabela nu s-a mai modificat până la final, deși Toma a avut o bună ocazie de a înscrie.

Cele două formații se vor întâlni din nou joi, 25 mai, tot la Buftea.

ROMÂNIA U16 – POLONIA U16 2-0
A marcat:
R. Șteau (11, 61 pen.)

ROMÂNIA: 1. Al. Șerban – 2. Al. Georgescu (15. R. Ilan, 69), 3. G. Boloca (13. M. Chiorean, 79), 4. A. Vlad, 5. A. Dumitrescu – 8. C. Albu (Cpt.) (16. Ad. Mărginean, 79) – 7. A. June, 6. R. Șteau (17. Al. Negrean, 69), 10. V. Mitrea (14. R. Drăgușin, 79), 11. Al. Dumitru (19. R. Matiș, 79) – 9. D. Toma (21. Al. Bodea, 79). Antrenor: Sorin Colceag. Rezerve: 12. R. Ducan, 18. M. Nițescu, 20. Cl. Stan, 22. L. Niță.

Sursa: FRF

Facebook 

Acest articol a fost citit de 108 ori

Aiudeanul Raul Şteau a reuşit prima sa dublă pentru România Under 16
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.