aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Alexandru Moldovan, unchiul procurorului Daniel Morar din Găbud – Noşlac, omorât în bătaie cu sânge rece

Alexandru Moldovan, unchiul procurorului Daniel Morar din Găbud – Noşlac, omorât în bătaie cu sânge rece

Publicat în 15.01.2013 la ora 13:12

Alexandru Moldovan, unchiul procurorului Daniel Morar din Găbud – Noşlac, omorât în bătaie cu sânge rece. J 107 G Ocna Mureș – Noșlac – Găbud până la limită cu județul Mureș este de mai bine de o săptămână cea mai sigură zonă din județul Alba, după ce Alexandru Moldovan un pensionar de 73 de ani din satul Găbud a fost omorât cu sânge rece în curtea locuinței sale.

Numeroase echipe operative ale instituțiilor de forță se află în zonă și periază perimetrul în căutarea criminalilor, care au avut se pare ghinionul, să îl tâlhărească și ucidă tocmai pe unchiul lui Daniel Morar procuror general al României şi fost procuror-şef al DNA.

Bătrânul a fost se pare victima unui grup de tâlhari care, surprinşi în timp ce furau bunuri din gospodăria sa, l-au lovit în cap şi l-au abandonat căzut în zăpadă. Din spusele vecinilor şi rudelor, Alexandru Moldovan a fost găsit, în comă, a doua zi dimineaţă, de către soţia acestuia. Victima a fost transportată la spital din Alba Iulia, unde a decedat la scurt timp.

Spre deosebire de alte cazuri de omor, petrecute pe raza județului Alba, ce erau anunțate de Inspectoratul de Poliție, a doua zi, cazul de față a fost ținut secret. Niciuna dintre instituțiile care instrumentează această speță, precum Poliția sau Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, nu a oferit în mod oficial clarificări legate de acest caz.

Asta în timp ce procuratura continuă de o săptămână să uimescă localnicii din Găbud și împrejurimi cu o impresionantă desfăşurare de “forţe”.

Acest articol a fost citit de 394 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.