aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste 18.000 de lei aplicate de polițiști în urma unei acțiuni cu efective mărite, organizată în Municipiul Aiud și pe raza localităților aparținătoare

Amenzi de peste 18.000 de lei aplicate de polițiști în urma unei acțiuni cu efective mărite, organizată în Municipiul Aiud și pe raza localităților aparținătoare

Publicat în 08.03.2019 la ora 13:52

Ieri, 7 martie 2019, Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere. 

Polițiștii din Aiud au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş precum şi de poliţişti ai Serviciului Rutier din IPJ Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 14 infracțiuni, din care 4 în flagrant şi 90 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 18.125 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 88 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost legitimate 124 de persoane, controlate 106 autovehicule şi două obiective asigurate cu pază.

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, au fost reţinute 6 permise de conducere, din care 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Acest articol a fost citit de 299 ori

Amenzi de peste 18.000 de lei aplicate de polițiști în urma unei acțiuni cu efective mărite, organizată în Municipiul Aiud și pe raza localităților aparținătoare
1 (20%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.