aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Amenzi de peste de peste 28.000 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni cu efective mărite organizate de IPJ Alba pe raza Municipiului Aiud

Amenzi de peste de peste 28.000 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni cu efective mărite organizate de IPJ Alba pe raza Municipiului Aiud

Publicat în 26.01.2018 la ora 15:04

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud. Au fost constatate 7 infracțiuni şi u fost aplicate 76 de amenzi, în valoare de peste 28.000 de lei.

La data de 25 ianuarie 2018 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 191 de persoane, controlate 174 de autovehicule, testate cu paratul etilotest 143 de persoane şi verificate 7 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 7 infracțiuni şi 76 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 28.050 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 71 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în cauze cu autor neidentificat.

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, a fost reţinute 7 permise de conducere, din care două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 145 ori

Amenzi de peste de peste 28.000 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni cu efective mărite organizate de IPJ Alba pe raza Municipiului Aiud
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.