aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Monden » Andreea Lazăr și Răzvan Ogneanu sunt Miss și Mister Boboc – 2018 ai Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud

Andreea Lazăr și Răzvan Ogneanu sunt Miss și Mister Boboc – 2018 ai Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud

Publicat în 19.11.2018 la ora 20:09

Balul Bobocilor 2018 organizat de elevii Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Andreea Lazăr și Răzvan Ogneanu au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai frumoși și inteligenți „boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 6 perechi de boboci. Tema a fost „Highlight Sensation”, iar în probele din concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Andreea Lazăr și Răzvan Ogneanu.

Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” a avut loc vineri, 16 noiembrie, la Căminul Cultural din Ciumbrud.

 

Acest articol a fost citit de 661 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.