aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Apel lansat de un grup de tineri din Aiud, pentru ajutorarea sinistraților din satele de pe Valea Sebeșului, care au rămas fără aproape nimic

Apel lansat de un grup de tineri din Aiud, pentru ajutorarea sinistraților din satele de pe Valea Sebeșului, care au rămas fără aproape nimic

Publicat în 09.06.2019 la ora 21:21

Un grup de tineri inimoși din Aiud fac un apel de strângere de donații pentru sinistrații din Răchita, Pianu de Sus, Săliștea și Strungari, sate situate în sudul județului Alba și care au fost lovite, acum o săptămână, de o viitură care i-a lăsat pe majoritatea localnicilor fără aproape nimic.

Ei au fost ieri în zonă, pentru a duce alimentele și hainele donate deja de oameni și au observat că cei loviți de viitura ar mai avea nevoie de mobilă, electrocasnice și alte lucrui necesare în gospodărie.

”Am fost ieri în localitățile afectate de inundații (Răchita, Pianu de Sus, Săliștea, Strungari), am dus niște alimente și haine, toate aceste lucruri au fost donate de către oameni cu suflet mare. Oamenii nu mai au mobilier, electrocasnice, nimic… Vreau sa va cer ajutorul pentru un anunț. Vrem să strângem aceste lucruri ca să le putem duce pe weekendul viitor”, ne-a scris una dintre tinerele implicate în campania de strângere de donații.

Cei care au obiecte pentru gospodărie și doresc să le doneze sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0746.896.883 (Ștefania).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 372 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.