aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Astăzi, ședință a Consiliului Local Aiud. Vezi ordinea de zi

Astăzi, ședință a Consiliului Local Aiud. Vezi ordinea de zi

Publicat în 27.02.2013 la ora 11:05

Consiliul Local al municipiului Aiud se reunește astăzi, miercuri, 27 februarie, în ședință ordinară.

Consilierii locali vor supune votului 14 proiecte de hotărâre, dintre care cele mai cele de validare a mandatelor a doi noi consilieri, aprobarea documentației pentru “Reabilitare Parc Municipal Aiud”, pentru stabilirea de sensuri unice privind circulația rutieră în cartierele Sergent Haţegan, Micro III şi Transilvaniei, asocierea CLAiud cu CJ Alba în scopul înfiinţării şi administrării Societăţii Comerciale „Parc Industrial Aiud SA.

Consiliul Local al Municipiului Aiud se convoacă în şedinţa ordinară în data de  27 februarie 2013, ora 14,00 în Sala Ion. I.C.BRĂTIANU a Primăriei  Municipiului Aiud, cu următorul:

PROIECT AL ORDINII DE ZI

1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Opriş Ioan şi vacantarea locului ocupat de către acesta în cadrul Consiliului Local al Municipiului Aiud

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

2. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei Katona Andrea Elena şi vacantarea locului ocupat de către aceasta în cadrul Consiliului Local al Municipiului Aiud

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

3. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al domnului BOGDAN MIRCEA CIPRIAN, candidat pe lista alianţei politice USL – PNL.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

4. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al domnului GRUIŢĂ IOAN, candidat pe lista alianţei politice USL – PSD.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru fondul forestier pe anul 2013.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

6. Proiect de hotărâre privind  retragerea unei autorizaţii taxi de la SC Danysil Speed SRL, aprobată prin HCL nr.149/25.08.2010.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

7. Proiect de hotărâre privind compensarea chiriei datorate cu contravaloarea lucrărilor efectuate de d-na Lichtenstein Otilia în calitate de chiriaş, la imobilul situat în Aiud, str. Transilvaniei, nr.33.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

8. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 13 din 29.01.2013 de aprobare a cheltuielilor aferente evenimentului „O jumătate de secol împreună”.

Iniţiator: Consilier PP-DD Ioan Moldovan

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei şi a indicatorilor tehnico – economici pentru investiţia  „Actualizare Studiu de Fezabilitate – Reabilitare Parc Municipal Aiud”.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

10. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor reglementări referitoare la regimul de acces şi circulaţie a autovehiculelor rutiere in cartierele de locuinţe Sergent Haţegan, Micro III şi Transilvaniei – Municipiul Aiud.

Iniţiator: Viceprimar Liviu Octavian Rusu

11. Proiect de hotărâre privind asocierea Consiliului Local Aiud cu Consiliul Judeţean Alba în scopul înfiinţării şi administrării Societăţii Comerciale „Parc Industrial Aiud SA”.

Iniţiatori: Grupul consilierilor PDL

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a activităţii de transport în regim de taxi şi în regim de închiriere pe raza municipiului Aiud,  a Contractului de atribuire în gestiune delegată şi a Caietului de sarcini.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

13. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 2 al HCL nr. 39 din 29.02.2012, referitor la parcelarea  imobilului  teren identificat prin CF 71866 Aiud,  nr. top. 2134/2 , situat administrativ pe str. Tudor Vladimirescu şi darea în administrare a suprafeţei de 374 mp  în favoarea  A. N. I. F  R. A. Sucursala Teritorială Mureş – Olt Mijlociu.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

14. Proiect de hotărâre  privind aprobarea componenţei  Comisiei pentru Eficienţă Energetică a Municipiului Aiud.

Iniţiator: Primar Mihai Horaţiu Josan

15. Raportul primarului cu privire la starea economică, socială şi de mediu pe anul 2012.

16. Raportul de activitate al Poliţiei Municipiului Aiud pe anul 2012.

17. Rapoartele de activitate ale consilierilor locali pe anul 2012.

18. Rapoartele de activitate ale comisiilor de specialitate ale consiliului local pe anul 2012.

19. Prezentarea procesului verbal privind rezultatele inventarierii patrimoniului pe anul 2012.

20. INFORMĂRI, INTERPELĂRI, DECLARAŢII POLITICE

1. Cererea înregistrată sub. nr. 15518 din 19.11.2012 depusă de către SC MISTIUE TRAVEL SRL cu sediul în Alba Iulia, str. Camil Velican, nr.26 şi punct de lucru în Aiud, Cartier de locuinţe Micro III privind intenţia de vânzare a investiţiei edificată în anul 2007 pe imobilul teren proprietatea Municipiului Aiud, înscris în CF nr.4412 Aiud, nr. 399

2. Cererea înregistrată sub. nr. 2522/18.02.2013 depusă de către SC ATRIUM GLOB SRL, cu sediul în Alba Iulia Calea Moţilor, nr. 167, prin care solicită avizul de principiul al Consiliului Local pentru închirierea sau concesionarea suprafeţei de teren de 32,40 mp cu destinaţia de locuri de parcare.

Acest articol a fost citit de 522 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.