aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Atleta originară din Aiud, Bianca Ioana Vâlc, a devenit pentru a doua oară campioană naţională în acest an

Atleta originară din Aiud, Bianca Ioana Vâlc, a devenit pentru a doua oară campioană naţională în acest an

Publicat în 20.06.2017 la ora 13:30

Talentata sportivă, în vârstă de 9 ani a reuşit zilele trecute, să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Bucureşti, în proba de 300 de metri, categoria copii 3, cu timpul de 50 de secunde.

Această medalie de aur se adaugă celei adjudecate la  Botoşani, la Campionatele Naţionale de Cros, tot la copii 3. În competiţia desfăşurată pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” şi organizată de Federaţia Română de Atletism, Campionatele Naţionale pentru copii 1, 2 şi 3, Ioana a avut o comportare apreciabilă şi în proba de 50 de metri, calificându-se în finală. „Sunt rezultate extraordinare pentru eleva mea, o atletă ce promite enorm. Faptul că a câştigat două titluri naţionale în acest an spune totul, are un potenţial remarcabil, în condiţiile în care practică atletismul, în mod organizat, de puţin timp”, a declarat antrenorul Ioana Bozdog (CSŞ Blaj).

Menţionăm că la naţionalele din capitală au mai fost prezenţi şi alţi competitori din Alba, legitimaţi la CSŞ Blaj şi pregătiţi de antrenorii Cristina Man şi Ioana Bozdog. Este vorba despre Antonio Borzaş, Daria Fescenco, Timea Tovişi, Alexandru Orian (originari din Aiud), Andrea Bogdan, Vasile Petric şi Mihaela Blaga (din Blaj).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 133 ori

Atleta originară din Aiud, Bianca Ioana Vâlc, a devenit pentru a doua oară campioană naţională în acest an
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.