aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Monden » Balul Balurilor Bobocilor 2013 din Alba va avea loc în 1 februarie

Balul Balurilor Bobocilor 2013 din Alba va avea loc în 1 februarie

Publicat în 23.01.2013 la ora 20:47

Un număr de 20 de Miss şi Mister Boboc 2012 din 10 licee, din judeţul Alba selectaţi în urma preselecțiilor, se vor lupta pentru mult râvnitele titluri de “Miss şi Mister Boboc” şi “Miss şi Mister Popularitate” ale Balului. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu începere de la ora 18.00. Invitat special al evenimentului – Anda Adam iar tema aleasă a balului – „TV Shows”.

Cele 10 perechi care se vor lupta pentru cele 2 titluri de Miss și Mister Boboc si pentru Miss și Mister Popularitate sunt : Paul Iancu și Teodora Dan de la „ Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan „ , Antoniu Motogna și Anca Haplea de la „ Liceul cu Program Sportiv „ , Fiorindo Beghi și Denisa Petropulus de la „ Colegiul Tehnic Apulum „ , Mădălin Bojomi și Andreea Zdrânc de la „ Colegiul Tehnic Dorin Pavel „ , Aurelian Ciorbea și Ștefania Alba de la „ Colegiul Național Titu Maiorescu „ Aiud , Mihai Gatea și Diana Roman de la Colegiul Național „ Lucian Blaga „ Sebeș , Oniță Raul și Georgiana Corfuță de la Liceul Teoretic Teiuș , Narcis Gherman și Roxana Prunean de la Colegiul Tehnic „ Ion D. Lazarescu „ Cugir , Balu Nicolae și Adelina Petric de la Colegiul Național „ I.M. Clain Blaj „ . Tema acestui eveniment va fi „ TV Shows „ , asta însemnând că toate probele la care vor fi supuși bobocii vor purta numele unor cunoscute emisiuni televizate.
Atmosfera va deveni una de dans şi muzică începând cu ora 21:30, când toţi spectatorii sunt invitaţi în Club Stage unde se va desfășura After-Party-ul concursului . Invitata serii va fi Anda Adam ,care va concerta pentru cei prezenţi, iar Djay Rareș va avea grijă să întreţină atmosfera cu hit-urile momentului și nu numai . Pentru că un eveniment de o asemenea amploare nu s-ar putea realiza fără sprijinul partenerilor, organizatorii țin să le mulţumească pentru ajutorul acordat : Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, Albalact, Omniasig, Trend, Elit, Cofetăria Corina, Fair Play Impex şi partenerilor media.

Balul Balurilor Bobocilor este un eveniment cu tradiţie de 4 ani pentru liceenii din judeţul Alba şi pentru Consiliul Elevilor. Este un eveniment în care investim în fiecare an resurse importante, atât materiale cât şi umane, pentru a asigura momente de calitate care să le placă elevilor”, a declarat Oscar Gal, director Departament Concursuri şcolare şi extraşcolare din cadrul CJE Alba.

Biletele se pot găsi la Consiile Școlare ale Elevilor din toate liceele jutețului Alba, preţul unui bilet fiind de 15 lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 999 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.