aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Bărbat de 29 de ani din Aiud cercetat penal după ce a sustras dintr-un magazin de amanet un telefon mobil

Bărbat de 29 de ani din Aiud cercetat penal după ce a sustras dintr-un magazin de amanet un telefon mobil

Publicat în 28.06.2016 la ora 12:51

telefon-mobil-samsungPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe F.R.A., de 29 de ani, din Aiud, ce persoană bănuită de comiterea furtului unui telefon mobil sesizat poliţiei în data de 24 iunie a.c.

Se pare că, în după amiaza zilei de 24 iunie, tânărul a pătruns în incinta unei case de amanet din Aiud unde s-a interesat de achiziţionarea mai multor bunuri şi profitând de neatenţia angajatului a sustras un telefon mobil în legătură cu care îşi manifestase anterior intenţia de a-l achiziţiona.

Şi în acest caz, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, iar faţă de F.R.A. au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă să vă supravegheaţi cu atenţie telefoanele mobile şi să evitaţi să le lăsaţi la vedere, în baruri, pe terase, în cluburi etc.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 182 ori

Bărbat de 29 de ani din Aiud cercetat penal după ce a sustras dintr-un magazin de amanet un telefon mobil
4.3 (86.67%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.