aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Bărbat de 31 din Aiud cercetat penal pentru furt calificat după ce a sustras un telefon mobil

Bărbat de 31 din Aiud cercetat penal pentru furt calificat după ce a sustras un telefon mobil

Publicat în 28.06.2016 la ora 12:47

telefon_mobil_iphone6Poliţiştii din Aiud au recuperat, cu operativitate, telefoanele mobile a doi cetăţeni din oraş. Acestea fuseseră furate de indivizi ce au profitat de neatenţia proprietarilor. Cei doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea furturilor, sunt cercetaţi penal. Poliţia recomandă atenţie sporită în protejarea bunurilor persoane.  

La data de 27.06.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe M.C.O., de 31 de ani, din Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 25.06.2016.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în data de 25 iunie, în timp ce se afla într-un bar din municipiul Aiud, a profitat de neatenţia proprietarului unui telefon mobil lăsat pe o masă şi l-a sustras.

În cadrul activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit recuperarea telefonului, acesta fiind restituit păgubitului. Faţă de M.C.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 207 ori

Bărbat de 31 din Aiud cercetat penal pentru furt calificat după ce a sustras un telefon mobil
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.