aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Bărbat de 34 de ani din Aiud reținut de polițiști, după ce a provocat scandal într-un local public și l-a rănit pe un client al localului

Bărbat de 34 de ani din Aiud reținut de polițiști, după ce a provocat scandal într-un local public și l-a rănit pe un client al localului

Publicat în 23.10.2019 la ora 12:13

Ieri, 22 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea unor fapte de lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 21/22 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal.

Scandalul ar fi continuat și în afara localului, pe stradă, unde bărbatul a făcut gesturi obscene și l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă, pe față, pe un bărbat din Rădești. Potrivit certificatului medico – legal prezentat de victimă, aceasta are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecarea leziunilor produse.

În cursul zilei de azi, 23 octombrie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 930 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.