aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Bărbat din Stremț fără carnet surprins de polițiști conducând un tractor încărcat cu lemne tăiate ilegal

Bărbat din Stremț fără carnet surprins de polițiști conducând un tractor încărcat cu lemne tăiate ilegal

Publicat în 14.11.2013 la ora 13:00

transport-lemne-tractorPoliţiştii din Aiud au oprit pentru control în localitatea Geomal, miercuri, 13 noiembrie 2013, un tractor condus de Z.B.M., un tânăr de 25 de ani, din comuna Stremţ.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar tractorul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către S.L., un bărbat de 65 de ani, din comuna Stremţ, cu toate că acesta avea cunoștință că tânărul nu posedă permis de conducere.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că lemnele încărcate în remorca tractorului au fost tăiate, fără drept, de către S.L., din pădurea situată în locul numit “Tăul Ţolii”, de pe raza localităţii Geomal.

Pe numele lui S.L. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere şi tăiere ilegală de arbori iar pe numele lui Z.B.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 893 ori

Bărbat din Stremț fără carnet surprins de polițiști conducând un tractor încărcat cu lemne tăiate ilegal
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.