aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Bărbați trimişi în judecată pentru tâlhărie, după ce au furat produse dintr-un supermarket din Aiud și au agresat agentul de pază şi o vânzătoare

Bărbați trimişi în judecată pentru tâlhărie, după ce au furat produse dintr-un supermarket din Aiud și au agresat agentul de pază şi o vânzătoare

Publicat în 29.11.2019 la ora 16:20

Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a dispus trimiterera în judecată a doi bărbaţi din judeţul Ilfov pentru tâlhărie.

G. Valentin Lucian şi N. Corneliu Rudolf sunt acuzaţi că după ce au furat alimente şi băuturi alcoolice dintr-un supermarket din Aiud i-au agresat pe agentul de pază şi pe o vânzătoare.

Cei doi au 34 şi 35 de ani şi domiciliază în localitatea Chitila. Fapta de tâlhărie a avut loc în 14 octombrie, autorii au fost prinşi în 6 noiembrie şi au fost trimişi în jduecată, la Judecătoria Aiud, în stare de arest, în 27 noiembrie.

Aceştia au pătruns în supermarket, au sustras mai multe produse alimentare şi sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine, iar, în timp ce ar fi încercat să plece din magazin, au fost observaţi de către agentul de pază.

Pentru a-şi asigura scăparea, unui dintre bărbaţi l-ar fi lovit pe agentul de pază, cu o sticlă de băutură alcoolică, iar celălalt ar fi împins-o pe o reprezentantă a magazinului care ar fi observat scena şi ar fi încercat să intervină pentru a-i împiedica să iasă din supermarket. Cei doi bărbaţi riscă între 2 ani şi 7 ani de închisoare.

Acest articol a fost citit de 202 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.