aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Căldura din ultimele zile cauzează probleme majore în alimentarea cu apă potabilă a orașului Aiud. Vezi ce spune firma de distribuție

Căldura din ultimele zile cauzează probleme majore în alimentarea cu apă potabilă a orașului Aiud. Vezi ce spune firma de distribuție

Publicat în 20.06.2019 la ora 16:19

Firma de distribuție a apei potabile roagă consumatorii din zona counei Galda și a orașelor Aiud și Ocna Mureș să o folosească doar în scop menajer.

Societatea precizează că modificarea paramentrului de turbiditate este cauzată de creșterea consumului de apă în contextul temperaturilor foarte ridicate din ultimele zile.

”SC APA CTTA SA ALBA, anunță că pe tronsonul aducțiunii de apă Galda- Aiud- Ocna Mureș, din cauza temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, a crescut mult consumul de apa potabilă, acest lucru conducând la modificarea parametrului turbiditate. Rugam clienții noștri, în acest sens, să folosească moderat apa potabilă și folosirea ei doar în scop menajer, acolo unde se constată a fi probleme. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon 0258 – 834501, în vederea intervenției, echipele noastre de interveție fiind pe teren, încearcă să vină cât mai repede în ajutorul celor ce solicită. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmite reprezentantul societății.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 387 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.