aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Călin Radu, consilier județean PSD: „Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, umblă cu cioara vopsită, asumându-şi realizări ale fostei conduceri a primăriei”

Călin Radu, consilier județean PSD: „Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, umblă cu cioara vopsită, asumându-şi realizări ale fostei conduceri a primăriei”

Publicat în 08.11.2017 la ora 10:00

Potrivit consilierului județean PSD Călin Radu, în municipiul Aiud lucrurile nu stau precum se laudă primarul Oana Badea.

”Am discutat cu cei 6 consilieri PSD din Consiliul Local Aiud și am ajuns la concluzia că doamna primar umblă cu cioara vopsită. Recent, ea a declarat că realizările sale sunt de nota 10. Eu am fost consilier local la Aiud, la fel ca ea, și pot să vă spun că atunci nu dorea să susțină proiectele fostei conduceri a primăriei. În legătură cu străzile asfaltate, cu care se mândrește acum, vă spun că proiectele de modernizare a acestora nu au fost votate de ea, chiar a boicotat ședințele. Spre exemplu, în luna mai a anului 2016, în procesul verbal al ședinței se spune clar că echipa PNL nu a votat proiectele privind asfaltarea unor străzi. Mai mult, toate deplasările în străinătate, în interesul municipiului, ale fostei conduceri a primăriei, pe care când era consilier local nu le susținea, sunt multiplicate acum de doamna primar Badea. Ea pleacă în străinătate împreună cu întreaga sa echipă din executiv, astfel că nu mai rămâne nimeni în primărie pentru a semna documente oficiale. Manifestări precum Ziua rozelor sau Tabăra internațională de arte se desfășoară dinainte de mandatul său și nu înțeleg de ce se laudă cu ele acum. Când a fost în consiliul local nu le-a susținut, iar acum se laudă cu ele! E clar că ea umblă cu cioara vopsită pentru că nu e corect să își asume realizări ale fostei conduceri a Primăriei Aiud”, a declarat Călin Radu, consilier județean PSD. El a mai spus că la toate acestea se adaugă multe altele, astfel că aleșii locali PSD au toate motivele pentru a declara că primarul Oana Badea umblă cu cioara vopsită. Călin Radu a venit cu un alt exemplu pentru a demonstra toate cele afirmate până acum. ”Colegii mei din Consiliul Local au fost apostrofați că nu sunt de acord ca la Aiud să vină investitori, să fie create locuri de muncă. De ce spun acest lucru? Este vorba despre un teren care trebuia să fie parcelat și concesionat apoi investitorilor. Până la urmă consilierii PSD au votat ca acest teren să fie concesionat de investitori, dar necazul este că până acum au fost două licitații la care nu s-a prezentat niciun investitor. Asta în condițiile în care primăria a investit bani pentru a parcela terenul, dar fără ca acest demers să fie unul cu folos”, a spus Călin Radu. Deși primarul Oana Badea are la activ deplasări în multe state europene, a fost în Rusia, în Ungaria, acestea nu prea sunt de niciun folos. ”Poate la Aiud se caută cu disperare investitori din Rusia! Nu cred că primarul municipiului face precum Elena Udrea, să meargă la Paris pentru a-și cumpăra pantofi și poșetă”, este de părere deputatul PSD Ioan Dîrzu.

S. D.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 932 ori

Comentarii

2 Comentarii la Călin Radu, consilier județean PSD: „Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, umblă cu cioara vopsită, asumându-şi realizări ale fostei conduceri a primăriei”

 1. VASILE Răspunde

  05.03.2018 la 17:48

  Asa e. Calin Radu spune numai minciuni. Mai mult nici nu are rost sa mai spunem sau sa mai scriem despre el. Realitatea din teren il face direct mincinos ….

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. anica Răspunde

  15.06.2018 la 16:17

  D- le asa zis consilier se vede de la o posta ca esti tras la cheie,mai bine ti-ai baga un c….mare in gura si ai tacea .V-ati pus vreodata intrebarea cum va percep oameni de unde v-ati nascut.!!!!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.