aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Calvarul cetățenilor din Rădești privind gunoiul neridicat s-a încheiat. Firma Polaris M Holding a preluat colectarea deșeurilor menajere în comună

Calvarul cetățenilor din Rădești privind gunoiul neridicat s-a încheiat. Firma Polaris M Holding a preluat colectarea deșeurilor menajere în comună

Publicat în 27.07.2019 la ora 10:00

După ce, încă de la începutul lunii iulie, cetățenii din Rădești și din cele cele două localități arondate comunei (Leorinț și Meșcreac) așteaptă cu gunoiul la porți, problema lor pare a se fi rezolvat pentru moment.

În urma negocierilor purtate timp de mai multe zile de către primarul comunei, Alin Nicula, cu reprezentanții firmei de salubrizare Polaris M Holding Constanța, situația ridicării gunoiului menajer a fost rezolvată.

Joi dimineața, autoutilitara firmei, însoțită de lucrători de la salubrizare, a ridicat zeci de tone de gunoaie adunate de pe la casele gospodarilor, la aproape o lună de la data când firma Financiar Urban din Ocna Mureș a refuzat să mai continue activitatea de colectare.

Potrivit primarului Nicula, conractul cu primăria a fost încheiat până la data când Salubris Alba își va începe activitatea, iar prețul gunoiului este apropiat de cel practicat anterior, adică 12,41 lei/persoană.

Edilul Rădeștiului a dorit să mulțumească locuitorilor celor trei sate pentru înțelegerea și răbdarea de a accepta o situație care se putea întâmpla în orice localitate, problema colectării gunoiului menajer reprezentând, după cum se știe, o problemă destul de delicată atât în mediul urban, cât și rural, la nivel național și chiar peste hotare.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 107 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.