aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Campania de informare şi prevenire a înșelăciunilor comise prin metoda „ACCIDENTUL”, intitulată „Fii vigilent! Nu te lăsa înșelat de infractori!”, a ajuns la AIUD

Campania de informare şi prevenire a înșelăciunilor comise prin metoda „ACCIDENTUL”, intitulată „Fii vigilent! Nu te lăsa înșelat de infractori!”, a ajuns la AIUD

Publicat în 22.11.2017 la ora 12:39

În perioada 17 – 21 noiembrie 2017, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud dar şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, au fost prezenţi, în locuri publice şi la locuinţele vârstnicilor și au discutat cu aceştia şi le-au distribuit materiale cu conţinut informativ – preventiv.

Beneficiari ai acestor activități au fost aproximativ 300 de persoane cărora le-au fost oferite explicaţii în legătură cu acest mod de operare şi măsurile de siguranţă personală, pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime.

Totodată poliţiştii i-au îndemnat pe cetăţeni să multiplice mesajul preventiv şi să vorbească cu cunoscuţii despre acest mod de operare, astfel încât un număr cât mai mare de persoane să fie informate.

Activități similare vor fi desfășurate pe toată perioada campaniei, atât în municipiile şi oraşele judeţului cât şi în mediul rural, iar poliţiştii vor cere, în continuare, sprijinul cetăţenilor, pentru că numai prin eforturi comune, numărul victimelor acestui gen de infracțiuni va scădea.

Stimaţi cetăţeni, pentru a nu deveni victime ale înșelăciunilor comise prin „METODA ACCIDENTUL”, IPJ Alba vă recomandă :
  • Dacă primiţi un telefon de la un necunoscut care vă pretinde bani, pentru facilitarea unei intervenţii către autorităţi sau sub orice alte motive, nu daţi curs solicitării, deoarece există riscul major să fiţi victima unei înşelăciuni!
  • Întrerupeți imediat convorbirea și verificaţi dacă ruda respectivă a fost implicată într-un accident rutier!
  • Apelaţi de urgenţă numărul 112, pentru a cere sprijinul Poliţiei!

Facebook 

Acest articol a fost citit de 105 ori

Campania de informare şi prevenire a înșelăciunilor comise prin metoda „ACCIDENTUL”, intitulată „Fii vigilent! Nu te lăsa înșelat de infractori!”, a ajuns la AIUD
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.