aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Campanie de strângere de fonduri la Aiud pentru Denis Andrei, un copil bolnav de tetrapareză spastică

Campanie de strângere de fonduri la Aiud pentru Denis Andrei, un copil bolnav de tetrapareză spastică

Publicat în 24.05.2016 la ora 16:42

actiune-caritabila-denis-aiud-mai-2016Vineri, 27 mai 2016, de la ora 17.00, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu„ din Aiud, va fi organizat un ”Târg de Inimioare” în scop caritabil. Este vorba despre o campanie de strângere de fonduri pentru Denis Andrei, un copil diagnosticat cu tetrapareză spastică din municipiu. Acțiunea este organizată de Asociația “Maria Agapia” Aiud.

Încercăm să vă spunem o poveste dureroasă. Acel gen de poveste care te trimite cu gândul la fragilitatea şi vulnerabilitatea noastră ca ființe umane. Să întrebi, fără rost (care este rostul rostului?) cum, Doamne, este posibilă atâta suferință?

Sunt frați gemeni, sunt veseli, sunt creativi, sunt isteți. Sunt lumina ochilor părinților lor. Denis Andrei şi David Alexandru. Visul lor este să joace fotbal împreună. Denis va fi portarul iar David marcatorul. Posturile sunt stabilite definitiv. Denis nu poate să umble singur dar David, da. Vor face o echipă bună. Atunci când Denis va putea.

Aici intervenim noi, prietenele copiilor. Trebuie să-i ajutăm să-şi îndeplinească dorința. Pentru asta vor trebui să muncească din greu în săli de gimnastică, cu kinetoterapeuți, în săli de operații pentru diverse corecții şi realiniamente articulare, etc.

Copilul este foarte determinat să izbândească şi noi i-o dorim din tot sufletul nostru. Și mai dorim să înțeleagă faptul că îi suntem alături şi dacă altceva nu putem, putem aduce tot oraşul să-i fie aproape. Plănuim aceasta pentru data de VINERI, 27 MAI 2016. La Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” (căruia îi mulțumim pentru implicare) va fi un TÂRG DE INIMIOARE, o campanie de colectare de fonduri pentru DENIS, viitor portar de fotbal dar care, momentan, se războieşte cu o afurisită de tetrapareză spastic.

Vă aşteptăm, aşadar, să fim alături de copil şi de suferința lui, să-l încurajăm şi să se simtă ocrotit de dragostea noastră„, a transmis dr. Adriana Câmpean, preşedintele Asociației “Maria Agapia” Aiud.

Acest articol a fost citit de 66 ori

Campanie de strângere de fonduri la Aiud pentru Denis Andrei, un copil bolnav de tetrapareză spastică
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.