aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Cauza incendiului de la Mănăstirea Râmeț – Scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau izolat necorespunzator, în mansarda clădirii

Cauza incendiului de la Mănăstirea Râmeț – Scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau izolat necorespunzator, în mansarda clădirii

Publicat în 06.07.2019 la ora 20:11

Incendiul de la Mănăstirea Râmeț, izbucnit ieri, a afectat acoperișul chiliilor pe aproximativ 1000 mp.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, după mai bine de 13 ore de când a izbucnit, incendiul de la Mănăstirea Râmeţ a fost lichidat. Peste 120 de persoane, pompieri, voluntari, poliţişti şi salvamontişti, au participat la intervenţie.

Sâmbătă dimineața, începand cu ora 08:00, forțele de intervenție rămase în supraveghere, au fost înlocuite cu 20 de pompieri. Aceștia au procedat la înlăturarea efectelelor negative produse de incendiu prin degajarea elementelor de acoperiș (hornuri, caferi, învelitori din tablă) care nu mai prezintă siguranță și pot pune în pericol trecătorii sau personalul mănăstirii.

Incepand cu ora 16:30, toate forțele aparținând ISU Alba au fost retrase din dispozitiv. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit la un conductor electric defect sau izolat necorespunzator din mansardă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 424 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.