aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Cei doi candidați pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud au obținut punctaje sub nota minimă de promovare

Cei doi candidați pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud au obținut punctaje sub nota minimă de promovare

Publicat în 17.05.2017 la ora 20:22

Cei doi candidați pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, Maria Marinela Cristea și Cristian Rugeanu, au obținut, înainte de contestații, punctaje sub nota minimă de promovare.

Astfel, Maria Marinela Cristea a obținut nota final 6,23 – 5,30 la evaluarea proiectului de management 7,16 la evaluarea abilităților manageriale –, iar  Cristian Rugeanu a obținut nota finală 5,00 – 4,00 la evaluarea proiectului de management și 6.00 la evaluarea abilităților manageriale. Potrivit managementului, nota finală minimă de promovare a concursului este 7.00, iar punctajul maxim 10 puncte.

În cazul în care niciunul dintre cei doi candidați nu vor obține notă de promovare după contestații, Vasile Vultur, actualul director, va rămâne în funcție pentru următoarele trei luni.

Această este a doua oară când se organizează concurs pentru acest post.

Concursul s-a organizat, marți, în sala de ședințe a Directiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Alba, situată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

La acest concurs și-a depus dosarul și Roxana Nistea, însă a fost respinsă deoarece nu a îndeplinit toate condițiile de participare, respectiv cursul ei de perfecționare în management nu este agreat de Ministerul Sănătății.

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud a fost ”zguduit” în septembrie 2016 de un scandal uriaș, fiind chiar închisă o secție, după ce șoareci și urechelnițe au fost filmați în saloane.

Acest articol a fost citit de 497 ori

Cei doi candidați pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud au obținut punctaje sub nota minimă de promovare
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Un Comentariu la Cei doi candidați pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud au obținut punctaje sub nota minimă de promovare

  1. Mihai Răspunde

    17.05.2017 la 23:34

    Stima si respect dr Nistea, aveti dreptate pe posturi de director ajung cei care trebuie nu cei care sunt capabili sa gestioneze corect activitatea din institutie. Se doreste de fapt sa ramina urechelinitele si alti paraziti soptitori prin spital.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.