aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Cei doi tineri cercetați pentru furturi din autoturisme la Aiud au dat lovituri similare și în alte localități

Cei doi tineri cercetați pentru furturi din autoturisme la Aiud au dat lovituri similare și în alte localități

Publicat în 10.10.2014 la ora 15:01

hot-dacia-aiudÎn timpul cercetărilor privind activitatea infracțională a doi tineri care au comis furturi din 6 autoturisme, pe raza municipiului Aiud, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că aceștia sunt principalii suspecți ai unor fapte similare, sesizate de păgubași din localitățile Leorinț, Mirăslău și Rădești.

Astfel, poliţiştii au stabilit că D.I.R., de 19 ani şi J.L., de 20 de ani, din Aiud, s-au deplasat în noaptea de 11/12.04.2014, pe raza localităţii Leorinț şi au sustras un radiocasetofon, o motopompă şi un acumulator auto de pe autovehicule parcate în faţa locuinţelor a doi cetățeni din localitate.

De asemenea, în luna septembrie a.c., cei doi tineri, împreună cu D.D.I.E., de 18 ani, din comuna Miraslău, au comis alte 3 furturi de acumulatori auto, două în dauna unor cetăţeni din localităţii Rădeşti şi unul în dauna unui cetăţean din localitatea Lopadea Veche.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin aceste fapte a fost estimat de către păgubiţi la 2.000 de lei, o parte fiind recuperat.

Faţă de cei 3 tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptelor şi recuperării întregului prejudiciului.

Reamintim că D.I.R. și J.L. au intrat în vizorul polițiștilor din Aiud miercuri, 8 octombrie a.c. Din primele cercetări a rezultat că în perioada 06.04 – 12.05.2014, cei doi au comis 6 furturi din autoturisme  – acumulatorii auto, CD playere, huse de scaune dar şi carburant, prejudiciul total cauzat prin faptele lor fiind estimat de păgubiţi la valoarea de 2.210 lei. Cu ocazia cercetărilor, o parte din prejudiciu a fost recuperat.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 489 ori

Cei doi tineri cercetați pentru furturi din autoturisme la Aiud au dat lovituri similare și în alte localități
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.