aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Concert de colinde tradiţionale la Centrul Cultural “Liviu Rebreanu”

Concert de colinde tradiţionale la Centrul Cultural “Liviu Rebreanu”

Publicat în 20.12.2013 la ora 11:52

concert-de-craciun-la-aiud-2013Bucuria colindelor şi a sărbătorilor de iarnă a fost adusă, ieri seară, şi în sufletul aiudenilor, care au avut parte de un spectacol de Crăciun minunat. Cu începere de la ora 18.00, au urcat pe scena Centrului Cultural Liviu Rebreanu şi le-au încălzit sufletele cu minunate colinde tradiţionale româneşti, membrii mai multor ansambluri folclorice din judeţ.

Oameni care încă mai păstrează tradiţia, îmbrăcaţi în straie populare specifice zonelor de unde provin, i-au încântat joi seara, pe aiudenii prezenţi la spectacol, cu frumoase colinde şi cântece populare. Din decor, nu a lipsit bradul de Crăciun, frumos împodobit, care a luminat pe tot parcursul spectacolului, aducând astfel mai aproape de public atmosfera caldă a Crăciunului.  Au evoluat pe scenă Ansamblul Folcloric “Cununa Fărăului” din Fărău, Ansamblul “Monica Stan” din Stremţ, Ansamblul de copii “Doina Diudului” şi Ansamblul Folcloric “Doina Aiudului”, cu soliştii vocali Adriana Oţel, Mădălina Măcinic, Corina Paruţiu, Alexandru Bărăştean, Horea Dan Păucean, Teodora Zărnescu, Mircea Tîrziu, Adrian Ţiboc, Marinela Baba.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Aiud, Consiliul Local Aiud, Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 576 ori

Concert de colinde tradiţionale la Centrul Cultural “Liviu Rebreanu”
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.