aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Concert Fly Project, colinde, patinoar și cadouri pentru copiii prezenți la deschiderea Târgului de Crăciun de la Aiud

Concert Fly Project, colinde, patinoar și cadouri pentru copiii prezenți la deschiderea Târgului de Crăciun de la Aiud

Publicat în 11.12.2017 la ora 18:11

Ieri, 10 decembrie 2017, s-a deschis Târgul de Crăciun de la Aiud, a șasea ediție. Aiudenii și cei aflați în oraș s-au putut bucura de atmosfera de sărbătoare din Piața Consiliul Europei.

Deschiderea oficială a Târgului a avut loc duminică, 10 decembrie, începând cu ora 16:00, cu un concurs pe gheață la care au participat elevi de la școlile aiudene, urmat de un concert de colinde al grupurilor vocale ale unităților de învățământ.

La lăsatul serii, s-au aprins în mod simbolic, luminile festive de Crăciun, evenimentul continuând cu programul de colinde al Ansamblului ”Doina Aiudului”, împreună cu Marius Moga și un concert de muzică ușoară susținut de formația Fly Project.

Un moment așteptat mai ales de cei mici, a fost sosirea lui Moș Crăciun, odată cu aprinderea luminilor festive, moșul împărțind cadouri copiilor prezenți în Piața Consiliul Europei.

Începând de duminică, aiudenii se vor putea bucura de patinoarul amplasat în centrul municipiului, care va funcționa până în data de 23 ianuarie 2018, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

Aiudenii sunt invitați să se bucure în tihnă de evenimentele și programele pregătite și să își umple inimile de lumină și fericire, în așteptarea sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou.

FOTO: facebook.com/primariamunicipiuluiaiud

Acest articol a fost citit de 203 ori

4.2
05

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.