aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Concurs de desen organizat de Primăria Aiud la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, de Ziua Internațională a Romilor

Concurs de desen organizat de Primăria Aiud la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, de Ziua Internațională a Romilor

Publicat în 11.04.2016 la ora 11:47

ziua-romilor-aiud-2016Cu prilejul Zilei Internaționale a Romilor, primăria municipiului Aiud, în colaborare cu Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea”, a organizat vineri, 8 aprilie 2016,  concursul de desen cu tema „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, concurs la care au participat elevii claselor primare ai școlii din Aiudul de Sus.

La festivitatea de premiere a fost prezent primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a ținut să-i felicite atât pe câștigători, cât și pe toți elevii care au participat cu creațiile lor la concursul organizat de administrația aiudeană.

Festivitatea, ce a avut loc la școala din Aiudul de Sus, a marcat astfel încheierea manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Romilor, sărbătoare care în România este recunoscută prin Legea Nr. 66/2006 ca ”Sărbătoarea etniei romilor din România.

Cu această ocazie, primarul municipiului Aiud a transmis și un mesaj cetățenilor de etnie romă din municipiu, felicitându-i pe cei care prin activitatea lor contribuie la păstrarea și perpetuarea tradițiilor și obiceiurilor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 120 ori

Concurs de desen organizat de Primăria Aiud la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, de Ziua Internațională a Romilor
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.