aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Consilierul local Andrea Katona propusă de PNL la șefia AJOFM Alba

Consilierul local Andrea Katona propusă de PNL la șefia AJOFM Alba

Publicat în 21.01.2013 la ora 9:19

Valul schimbării de directori la instituțiile și agențiile statului din Alba va ajunge, se pare, și la AJOFM unde, potrivit unor surse, un posibil director este Andrea Katona de la PNL. În prezent aceasta este consilier local la Aiud și psihopedagog la DGASPC Alba și a fost, până în anul 2008 șefa Complexului de Servicii din Aiud

Potrivit surselor noastre Andrea Katona este un specialist care a dobândit cunoștințe solide în administrație după mai multe mandate de consilier local. Între 2008 – 2012 a fost președintele Comisiei pentru sănătate, familie, protecție socială și protecția copilului și a fost reprezentantul Consiliului Local Aiud în Comisia de repartizare a locuințelor sociale, în Comisia de evaluare și asigurarea calității în școală la Colegiul Național Bethlen Gabor și membru supleant în Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Aiud, iar în prezent este secretar al Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, cultură, culte, sport şi agrement, sănătate, familie, protecţie socială și protecţia copilului.
Este susținută de PNL Aiud și de Biroul Politic Județean al PNL Alba care probabil consideră că liberalii din Aiud trebuie recompensați pentru rezultatele foarte bune obținute la alegerile locale și parlamentare.


Facebook 

Acest articol a fost citit de 488 ori

Consilierul local Andrea Katona propusă de PNL la șefia AJOFM Alba
1 (20%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Consilierul local Andrea Katona propusă de PNL la șefia AJOFM Alba

  1. marius Răspunde

    22.01.2013 la 0:28

    cine o cunoaste stie mai bine ca oricine ca proverbul: in fata vopsit gardul iar in spate leopardul… e numai bun ptr aceasta domna ce ne face de rusine pe noi cei din Aiud, nu ne este exemplu pe nici un plan, nici profesional, nici moral. Face parte din categoria… unde e cald intru si eu. Oare nu mai avem oameni de valoare in Aiud????

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.