aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Contractul pentru executarea lucrărilor de introducere a rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina, aproape de semnare

Contractul pentru executarea lucrărilor de introducere a rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina, aproape de semnare

Publicat în 15.08.2018 la ora 17:36

După peste 8 ani de așteptare, localitatea Măgina va beneficia în sfârșit de apă potabilă. Studii de fezabilitate privind obiectivul de investiții ”Alimentare cu apă potabilă în localitatea Măgina” există încă din 2010, dar proiectul se concretizează de-abia acum.

Primăria Aiud urmează să de­semneze, în perioada următoare, firma care se va ocupa de punerea în aplicare a proiectului care prevede atât proiectare cât și execuție, pe baza ofertelor depuse în cadrul procedurii de licitație publică.

Finanțarea, în valoare de circa 1,7 milioane de lei, este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. ”Obiectul contractului care se va încheia presupune realizarea a două activități și anume: Activitatea 1: Etapa I – presupune elaborarea proiectului pentru autorizarea lucrărilor de construire (extras din PT, respectiv DTAC); Etapa a II – a – presupune elaborarea proiectului tehnic de execuție, a detaliilor de execuție; Etapa a III – a – presupune asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor la obiectivul de investiții ”Alimentare cu apă potabilă localitatea Măgina” Activitatea 2: – Execuția lucrărilor în conformitate cu proiectul tehnic și cu detaliile de execuție”, se arată în caietul de sarcini.

Execuția lucrării propriu-zise este evaluată la 1.383.683,67 de lei, fără TVA, iar termenul de execuție este de 1 an și jumătate de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 304 ori

Contractul pentru executarea lucrărilor de introducere a rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina, aproape de semnare
1 (20%) 2 votes

Comentarii

2 Comentarii la Contractul pentru executarea lucrărilor de introducere a rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina, aproape de semnare

 1. opricean gheorghe Răspunde

  16.08.2018 la 21:28

  Noi marginenii dam apa aiudului.si la noi in sat nu avem retea de apa potabila .rusine.mai bine e la veseus!!! Unde mancam cainii !! Si bem apa direct din fosa septica!!!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. hagea Răspunde

  18.08.2018 la 9:16

  De ce esti rautacios Ghita ! Nici macar nu esti din Magina.noi am avut treaba cu ce faci tu cu blonda pe la benzinarie la teius?

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.