aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Dacă consilierii locali își vor da acordul Aiudul ar putea intra în circuitul național al turneelor de tenis de câmp

Dacă consilierii locali își vor da acordul Aiudul ar putea intra în circuitul național al turneelor de tenis de câmp

Publicat în 15.02.2017 la ora 17:14

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din această  lună, este supus aprobării proiectul de hotărâre privind încheierea unui act adițional la contractul de asociere dintre Consiliul Local Aiud și Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, scopul acestuia fiind dezvoltarea, pe una din locațiile din Parcul Municipal Aiud, a unui teren de tenis de câmp omologabil de către Federația Română de Tenis.

Potrivit reprezentanților primăriei Aiud, depinde de votul consilierilor locali dacă rezultatele foarte bune, chiar excepționale, obținute de tineri sportivi aiudeni vor genera și evenimente sportive locale.

”Administrația publică locală aiudeană privește cu admirație tinerii care aleg să valorifice timpul liber prin practicarea unui sport, ca de exemplu tânăra sportivă Alexia Mărginean, care s-a făcut remarcată la nivel național la competițiile de tenis de câmp.

În aceste condiții activitățile sportive importante ce urmează să se desfășoare vor contribui la promovarea urbei noastre, mai mult decât atât, terenul va facilita activitățile sportive desfășurate de către instituțiile de învățământ.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că, investițiile vor fi suportate de către Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, la încetarea asocierii investiția urmând a intra în proprietatea Municipiului Aiud”, a transmis, printr-un comunicat de presă, primăria Aiud.

Acest articol a fost citit de 124 ori

Dacă consilierii locali își vor da acordul Aiudul ar putea intra în circuitul național al turneelor de tenis de câmp
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.