Rămâi conectat

Administrație

De luni, 23 ianuarie 2023, reîncep lucrările la Transalpina de Apuseni. Pe strada Avram Iancu se va monta temporar un semafor pentru dirijarea traficului rutier

Publicat

în

Primarul Aiudului, Oana  Badea, a transmis că de luni 23 ianuarie 2023, reîncep lucrările la Transalpina de Apuseni. Pe strada Avram Iancu din Aiud se va monta temporar un semafor pentru dirijarea traficului rutier.

„Lucrările la Transalpina de Apuseni vor începe de luni, 23 ianuarie 2023, conform firmei Elis Pavaje care a preluat ieri amplasamentul. Strada Avram Iancu este punctul de pornire, lucrându-se pe un sens, circulația fiind dirijată cu semafor”, a scris Oana Badea pe pagina personală de facebook.

Tremenul de finalizare a lotului 1

Lotul 1 din proiectul de modernizare a DJ 107 I are o lungime de 43,51 kilometri, iar potrivit caietului de sarcini, până în prezent pe acest lot au fost executate lucrări în procent de aproximativ 29% din valoarea contractului de execuție, constând în: amenajarea terenului, terasamente, structură rutieră (strat de fundație din balast, strat de piatră spartă, strat de legătură din mixtură asfaltică), podețe tubulare de descărcare și podețe de acces, scurgerea apelor, lucrări de consolidări (fundație adâncită de parapet).

Pe acest lot sunt cuprinse și străzile Avram Iancu, Moților și Abrudului din municipiului Aiud. Pe primele două dintre aceste străzi au fost deja efectuate lucrări pentru introducerea în subteran a tuturor utilităților: rețele de apă, gaz, energie electrică, telefonie, internet. În curând urmează lucrările la infrastructura supraterană.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Administrație

Lucrările de asfaltare a străzii Gheorghe Asachi, din Gârbova de Jos – pe porțiunea cuprinsă între DN1 și Monumentul Eroilor, aproape finalizate

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud a transmis că lucrările de asfaltare a străzii Gheorghe Asachi, din localitatea Gârbova de Jos – pe porțiunea cuprinsă între DN1 și Monumentul Eroilor, sunt aproape finalizate și strada a fost redeschisă traficului rutier.

„Vă informăm că se apropie de finalizare lucrările de asfaltare a străzii Gheorghe Asachi din Gârbova de Jos – pe porțiunea cuprinsă între DN1 și Monumentul Eroilor – iar acum strada este deschisă traficului.

În anul precedent, Primăria municipiului Aiud a efectuat lucrări la rigolele carosabile, la trotuare, la borduri și la accesele către imobile, pregătind astfel drumul pentru asfaltare. În acest început de an, se apropie de finalizare asfaltarea porțiunii cuprinse între drumul național și Monumentul Eroilor din localitate. Asfaltarea drumului a fost una dintre nevoile principale ale comunității din Gârbova de Jos.

Ne arătăm pe această cale recunoștința față de marea majoritatea a cetățenilor pentru răbdarea lor din timpul acestor lucrări și pentru faptul că înțeleg că astfel de investiții pot fi multianuale. Suntem hotărâți să continuăm ritmul de modernizare al străzilor din municipiul Aiud cu care v-am obișnuit în ultimii ani, fiind conștienți că fiecare stradă asfaltată ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de a oferi cetățenilor un oraș mai confortabil și mai modern”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

Investiții majore, finalizate la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: 23 de grupuri sanitare amenajate în fiecare salon. Ce alte lucrări s-au efectuat

Publicat

în

La Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud s-au finalizat două importante obiective de investiții: „Proiectare și execuție instalații apă rece și canalizare” și „Lucrări de amenajare grupuri sanitare și dotări”.

 

Administrația locală a alocat fonduri pentru realizarea acestor lucrări, motiv pentru care Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, însoțit de Oana Badea, primarul Municipiului Aiud, au participat astăzi la o vizită în teren, la spital.

 

Sănătatea locuitorilor judeţului Alba este o datorie şi o prioritate a noastră, a tuturor. Toate eforturile administraţiei locale au drept scop asigurarea accesului la servicii medicale de calitate, la îndemâna fiecăruia, pentru că punem în centrul atenţiei omul, cu toate nevoile sale, iar sănătatea este cea care, în esenţă, dă calitate vieţii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

11 aprilie 2023: Primăria Aiud organizează licitaţie publică cu strigare, pentru atribuirea unui număr de 55 locuri de parcare rămase libere

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud  informează că Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local, în conformitate cu Regulamentul de Închiriere a parcărilor amenajate din Municipiul Aiud, va organiza în data de 11 aprilie 2023, licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unui număr de 55 locuri de parcare rămase libere, care sunt amplasate pe străzile:

– Transilvaniei – zona blocurilor A4, A6, C7, D9 (6 parcări);
– Sergent Hațegan – zona blocurilor H1, C2 (4 parcări);
– Ecaterina Varga / Ion Creangă – zona blocurilor P2, P1, C8 (3 parcări);
– Axente Sever- zona blocurilor 14, 29, 41 (5 parcări);
– Uniri – zona blocurilor 51, 43 (2 parcări);
– Băilor – zona blocului G1 (1 parcare);
– Morii- zona blocului C (1 parcare);
– Horea – zona blocului 7 A (1 parcare);
– Teilor- zona blocul tineretului (31 parcări);
– Șt.O.Iosif – zona blocului G 44 (1 parcare).

Licitația va avea loc în spațiu deschis la sediul Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local de pe strada Tribun Tudoran, nr, 9, începând cu ora 10:00.

Persoanele interesate vor solicita caietul de sarcini privind procedura de organizare a licitației de la registratura serviciului public și vor depune documentația necesară participării la licitație, în perioada 16.03.2023 – 04.04.2023.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud