aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Deputatul Cornel Comşa şi-a donat indemnizaţia unor familii sărace

Deputatul Cornel Comşa şi-a donat indemnizaţia unor familii sărace

Publicat în 12.01.2013 la ora 10:29

Pe lângă multele gesturi de omenie făcute în această perioadă de către numeroşi oameni de bine, pe care le-am mai consemnat pe site-ul nostru, mai consemnăm şi gesturile onorabile, făcute de doi politicieni din Alba. Este vorba despre Florin Roman – vicepreşedinte al CJ Alba şi de Cornel Comşa – deputat în Colegiul Aiud – Ocna Mureş.

Aceştia au postat pe reţeaua de socializare –  Facebook faptul că şi-au donat fiecare indemnizaţiile unor familii mai sărace, pentru a putea intra şi acestea în Noul An – 2013, cu un dram de bucurie şi mai mare speranţă în viitor.  Iată în continuare mesajele postate de către fiecare în parte:

În calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba fac parte din Comisia de Heraldică, cea care aprobă stemele localităţilor din judeţ. Prin lege sunt şi remunerat pentru acest lucru. Astăzi mi-am donat această indemnizaţie pe 6 luni pentru Asociaţia Solidaritatea Socială Alba, în speranţa că  din aceşti bani voi bucura un om mai amărât. Nu uitaţi de spiritul sărbătorilor şi dăruiţi din suflet pentru ca şi alţii să aibă sărbători mai fericite!“, declară vicepreşedintele CJ, Florin Roman.

Tocmai am terminat o zi plină în colegiu. Mi-am împărţit indemnizaţia de deputat din prima lună către mai multe familii sărace din Aiud, Ocna Mureş şi Lunca Mureşului..o să fac gestul acesta şi în lunile ianuarie şi februarie“, a declarat deputatul Cornel Comşa.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 655 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.