aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Din toată inima, pentru aiudeni! Dragii mei, în ceea ce mă priveşte, omul sfinţeşte locul!

Din toată inima, pentru aiudeni! Dragii mei, în ceea ce mă priveşte, omul sfinţeşte locul!

Publicat în 06.05.2016 la ora 12:00

oana-badea-aprilie-2016Aiudeancă la origine, caracterizată de integritate morală şi profesională, îmi doresc ca alături de adevăraţii cetăţeni ai Aiudului şi în fruntea unei echipe formate din oameni foarte bine pregătiţi, să elimin disfuncţionalitatea evidentă a autorităţii administrative şi să vă ofer ceea ce fiecare dintre dumneavoastră îşi doreşte: o administraţie de nota 10 pentru bunăstarea Aiudului şi aiudenilor.

Dragii mei, unii încearcă să vă convingă că am criticat PNL şi acum candidez sub sigla lui. Vă ASIGUR că acel PNL criticat nu mai există! Aşa cum nici PDL nu mai există! NOUL PNL este partidul aiudenilor! Şi vă ASIGUR că sunt singurul lider care va înlătura sabia distrugerii Aiudului de către PSD.
Echipa propusă de mine pentru Consiliul Local Aiud este garanţia unei administraţii cu adevărat dedicate cetăţeanului. O echipă care beneficiază de girul Consiliului Judeţean Alba şi mai ales de sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel. Oameni realizaţi care n-au făcut niciodată politică îşi doresc să-mi fie alături pentru a schimba faţa Aiudului. Am privilegiul de a fi fost desemnată de către organizaţia NOULUI Partid Naţional Liberal Aiud drept candidatul pentru funcţia de primar al municipiului în care m-am născut; al municipiului care are nevoie de o administraţie dedicată în procentaj de 100% îndeplinirii realelor nevoi ale aiudenilor. Sunt conştientă, la fel ca şi cetăţenii acestui municipiu, de involuţia care a caracterizat Aiudul ultimelor două decenii. Avem de această dată obligaţia şi posibilitatea să valorificăm una dintre cele mai importante valori ale aiudenilor: solidaritatea! Numai aşa, împreună, putem face SCHIMBAREA!
Este crunt şi dureros, totodată, să conştientizez defavoarea făcută acestui oraş şi cetăţenilor săi de către administraţia locală actuală.
Pentru că înţeleg problemele oraşului meu natal, am fost, alături de dumneavoastră, martora degradării sale, şi iau cu adevărat în considerare aşteptările aiudenilor, am ales să accept să candidez la funcţia de conducător al administraţiei locale. Sunt conştientă – şi cred că-mi daţi dreptate – că un adevărat aiudean nu ar fi acceptat înstrăinarea unuia dintre cele mai vechi stadioane din Transilvania şi din România; ştiu că un adevărat aiudean nu ar fi renunţat la miile de locuri de muncă – ci, din contră, s-ar fi străduit să ofere condiţii optime tuturor investitorilor care ar fi dorit să creeze un loc de muncă pentru fiecare. Ştiu că un aiudean adevărat nu ar fi permis ca Parcul Municipal, locul încărcat cu mii şi mii de amintiri frumoase pentru majoritatea dintre noi, să ajungă în paragină. Sunt conştientă că fiecare cetăţean al Aiudului îşi doreşte o clădire nouă pentru un centru cultural veritabil, care să adăpostească în siguranţă – precum odinioară, când eram elevă – zeci şi sute de spectacole.
Vă asigur că înţeleg problemele oraşului meu şi că voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă să îndeplinesc aşteptările aiudenilor. Văd limpede speranţele cetăţeanului, năruite sub ineficienţa administraţiilor de până acum. Prevăd criticile aduse la adresa-mi, reproşurile şi acuzele referitoare la aceşti ultimi patru ani în care am fost consilier local şi în care m-am împotrivit unor iniţiative ale administraţiei locale. Da! Aşa este! M-am împotrivit prin toate mijloacele legale pe care le-am avut la îndemână: m-am împotrivit ineficienţei, nepăsării şi „ritmului de melc” al administraţiei locale; m-am opus multora dintre proiectele ineficiente şi costisitoare propuse. Am făcut opoziţie, însă una constructivă. Vă asigur că am făcut totul pentru oameni şi în beneficiul acestora. Şi vă asigur că, în calitate de primar, voi utiliza toate mijloacele legale pentru promovarea valorilor aiudenilor. Totul pentru Aiudul care aşteaptă corectitudine, transparenţă, dedicare şi perseverenţă. Atât parcurile noi de joacă pentru copii, cât şi modernizarea celor vechi, se datorează atât implicării mele, cât şi implicării colegilor mei. Elevii merituoşi primesc burse datorită solidarităţii noastre. Judecătorii ne-au dat dreptate mie şi colegilor mei atunci când am atacat hotărârea de consiliu local al municipiului Aiud privitoare la creşterea tarifelor de salubritate. Atât noi, cât şi dumneavoastră, aiudenii, încă aşteptăm punerea în practică a hotărârii judecătoreşti.
Iată de ce candidez, dragii mei: pentru că am obligaţia de a schimba ceva. Acum!
Pentru că văd cât se poate de clar, la fel ca oricare cetăţean al municipiului, că speranţele, nevoile şi aşteptările noastre nu primesc nici cea mai mică atenţie din partea executivului local.
Văd cum totul se prăbuşeşte sub conducerea ineficientă a ultimilor ani, îmi doresc, ca voi toţi, de altfel, locuri de muncă şi proiecte viabile de investiţii, înţeleg necesitatea de a persevera prin dedicare, bun-simţ, transparenţă şi obiectivitate.
Candidez pentru că este mult de făcut pentru Aiud şi pentru că există o singură cale pentru dezvoltarea oraşului meu natal: schimbarea modului de administrare a municipiului nostru.
Dragii mei, această schimbare poate fi decisă doar de voi, aiudenii mei.
ACUM!

Cu toată inima,
Oana BADEA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 340 ori

Din toată inima, pentru aiudeni! Dragii mei, în ceea ce mă priveşte, omul sfinţeşte locul!
4 (80%) 8 votes

Comentarii

11 Comentarii la Din toată inima, pentru aiudeni! Dragii mei, în ceea ce mă priveşte, omul sfinţeşte locul!

 1. no amu Răspunde

  06.05.2016 la 13:07

  Frumos spus, concret si adevarat. Aiudul nu s-a degradat singur, a fost ajutat de cei care il conduc de 20 de ani: Josan si Rusu. Acesti domni nu s-au opus demolarii IMA cu toate ca se dau mari specialisti in metalurgie, din contra au facut presiuni pentru urgentarea demolariii halelor. Au instrainat stadionul Metalul prefacandu-se ca nu stiu ca acesta nu este in proprietatea ci in administrarea IMA si au comis, astfel o mare ilegalitate si un mare deserviciu sportului aiudean.
  Centrul istoric este neschimbat din sec.18, s-au pus doar niste borduri in care sa ne impiedicam, cetatea este gata sa se prabuseasca, s-a lucrat ceva la 2 turnuri in sensul ca s-a pus tigla Bramac si scocuri facute de rromi, in curtea cetatii aiudenii nu prea pot intra pentru ca la poarta este lacat aproape tot timpul.Toate acestea trebuie schimbate si nu se poate cu o rotire de cadre, trebuie oameni noi.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. concret Răspunde

  06.05.2016 la 13:26

  Concret, doamna Badea, concret. Luati bugetul Aiudului si vedeti cati bani sunt. Spuneti ce proiecte aveti de gand sa scrieti ca sa aduceri bani europeni. Si spuneti-ne si noua care sunt prioritatile mandatului dumneavoastra. Nu povesti ca Liviu Rusu. Concret, cu bugetul pe masa.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. unul Răspunde

  06.05.2016 la 22:00

  Ăsteia i-au murit, cumva, lăudătorii???????

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Nicu ton Răspunde

  07.05.2016 la 8:11

  Nu orice om sfințește locul. Acest har, Dumnezeu l-a dat doar ierarhilor si preoților, iar sfințirea se face doar in cadrul unor slujbe religioase speciale, asa ca lăsați sfințenia celor pe care Dumnezeu i-a înzestrat cu acest har. I-a acest har de a sfinții, Dumnezeu l-a dat bărbaților, nu l-a dat si femeilor, asa am văzut in practică si asa prevede si traditia religioasă a oricarei confesiuni recunoscute in Romania, asa ca lăsați sfințenia să o facă cei in drept.
  Aiudenii s-au saturat de aceleasi promisiuni neîmplinite…

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Bogdan Răspunde

  07.05.2016 la 9:38

  HA! HA! Esti tare @Nicu ton! stai sa iti explic eu cum sta treaba …
  Omul sfinteste locul e un proverb din intelepciunea populara romaneasca. Simbolizeaza omul gospodar, care transforma in mod vizibil locul in care traieste. Omul ala poate fi barbat sau femeie, oameni harnici, gospodari sunt de ambele sexe! Ce zici, am explicat cat sa intelegi?
  De la acest proverb si pana la teoria sfintirii preotilor e o cale luuuuunga….cat calea pe care o ai de parcurs tu pana la functia de primar.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Nicu ton Răspunde

  07.05.2016 la 12:11

  Esti c-am glumet,de aceea a mers si merge asa prost in Aiud,tocmai datorită faptului ca unii cred că daca ies cu proverbe vor schimba ceva,de 26 de ani tot au fost si rezultatul zero. Pot sa-ti spun ca am atacat derapajele pe care le-au facut cei care sunt la conducere de 26 de ani,atât hotărâri de consilu local cat si decizii ale primarilor,atât ale dlui Rusu cat si a dlui Josan pe care le-am castigat irevocabil. Am uitat sa vă aduc la cunoștiință ca sunt un jurist cu experienta si cunosc foarte bine administrația atât locală cât si la nivel central asa ca este foarte greu sa ma convingeti ca……

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Bogdan Răspunde

  07.05.2016 la 14:15

  Eu sunt CAM glumet, dat dumneata nu prea le ai cu limba romana, desi sunteti un jurist cu experienta… Fiecare candidat are un slogan, fiecare isi alege sloganul care il reprezinta. Si apropos de experienta dumneavoastra in administratie…primarul emite dispozitii, nu decizii. Un mic amanunt pentru completarea experientei. Toate cele bune!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Nicu ton Răspunde

  07.05.2016 la 15:00

  Stai linistit ca stiu sa scriu, dar telefonul mai scrie si el ce vrea….

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Bogdan Răspunde

  07.05.2016 la 15:13

  aaaa.scuze, telefonul pune cratime cand nici nu te astepti! no las` ca nu-i bai!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Nicu ton Răspunde

  07.05.2016 la 19:05

  Nu crezi,dar asa este,important este ca mesajul transmi sa fie serios, aiudenii s-au săturat de promisiuni…

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. o aiudean ! Răspunde

  12.05.2016 la 7:08

  SAU IL SPURCA ,DUPA CAZ !

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.