aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Doi bărbaţi şi o femeie din judeţul Mureş identificați de polițiști ca fiind principalii suspecți în cazul unui furt dintr-o locuință din Lopadea Nouă

Doi bărbaţi şi o femeie din judeţul Mureş identificați de polițiști ca fiind principalii suspecți în cazul unui furt dintr-o locuință din Lopadea Nouă

Publicat în 05.05.2017 la ora 12:15

Doi bărbaţi şi o femeie din localitatea Glodeni, judeţul Mureş au fost identificaţi ca persoane bănuite de comiterea unui furt din locuinţă, faptă reclamată la data de 13.04.2017, de către un cetăţean de 79 de ani, din localitatea Beţa, comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba.

În sarcina celor 3, cu vârste de 22, 27 şi 30 de ani, s-a reţinut faptul că, la data de 13.04.2017, folosindu-se de un autoturism, s-au deplasat în localitatea Beţa, judeţul Alba unde femeia şi unul dintre bărbaţi au intrat în curtea locuinţei victimei, pretextând faptul că-i datorează o sumă de bani soţiei acestuia.

În acest context, la un moment dat, profitând de neatenţia vârstnicului, femeie a pătruns într-o încăpere alăturată, iar dintr-un dulap a sustras suma de 8.800 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 3 persoane bănuite de furt, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, sprijiniţi de luptători ai Serviciilor pentru acţiuni speciale din IPJ Alba şi IPJ Mureş precum şi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în localitatea Glodeni, judeţul Mureş, ocazie cu care au identificat autoturismul folosit la comiterea infracţiunii precum şi o parte din suma de bani sustrasă din locuinţa cetăţeanului din Beţa.

Faţă de femeie şi unul dintre bărbaţii cercetaţi pentru furt, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 05.05.2017, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, autoturismul despre care există date că a fost folosit la comiterea faptei, a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

Acest articol a fost citit de 68 ori

Doi bărbaţi şi o femeie din judeţul Mureş identificați de polițiști ca fiind principalii suspecți în cazul unui furt dintr-o locuință din Lopadea Nouă
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.