aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Doi infractori periculoşi din Orăştie, judecaţi la Aiud pentru tâlhărie

Doi infractori periculoşi din Orăştie, judecaţi la Aiud pentru tâlhărie

Publicat în 01.02.2013 la ora 14:02

Doi indivizi periculoși din Orăştie sunt judecaţi la Judecătoria Aiud pentru savârșirea infracțiunii de tâlhărie. Ilie Alin Moldovan (22 ani) şi Remus Josin Stoica (26 ani) au deposedat prin recurgere la violență un bărbat de un telefon mobil şi de suma de 40 de lei.

Infracţiunea a avut loc la Aiud în urmă cu un an de zile. Următorul termen va avea loc în 15 februarie 2013. Cei doi riscă în acest dosar peste 7 ani de închisoare. Ilie Alin Moldovan şi Remus Josin Stoica fac parte dintr-un grup infracţional specializat în infracţiuni cu violenţă.

Într-un alt dosar au fost condamnaţi, definitiv, la câte 5 ani de închisoare cu executare tot pentru tâlhărie. În acest dosar au tâlhărit, în luna februarie 2012, o persoană pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia.

Potrivit rechizitoriului, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN 1, au luat la ocazie din Aiud un tânăr în vârstă de 19 ani. În momentul în care au ajuns pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia au intrat pe o stradă lăturalnică, l-au dat jos pe tânăr din autoturism şi l-au ameninţat cu o şurubelniţă. I-au sustras acestuia telefonul mobil şi suma de 1.270 lei după care l-au legat cu propriul fular la ochi şi l-au abandonat.

Remus Josin Stoica a mai fost condamnat în 2008 la închisoare cu executare pentru furt calificat.

Acest articol a fost citit de 450 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.