aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Doi tineri beți au fost amendați de jandarmi după ce au vrut să ia la bătaie chelnerii unui local public din Aiud

Doi tineri beți au fost amendați de jandarmi după ce au vrut să ia la bătaie chelnerii unui local public din Aiud

Publicat în 22.04.2016 la ora 9:35

amenda-jandarmi-aiudPersonalul unui local public situat pe strada Horea din municipiul Aiud a solicitat intervenţia jandarmilor deoarece, astăzi, 22 aprilie 2016, în jurul orei 00.30, doi cetăţeni provocau scandal în incintă. Cei doi se aflau în avansată stare de ebrietate, dar nu erau de acord să pună capăt aventurilor bahice.

Pe acest fond, nemulţumiţi că barmanul a refuzat să-i servească în continuare cu alcool, bărbaţii l-au înjurat, l-au ameninţat cu bătaia şi chiar la un moment dat au vrut să spargă o vitrină. Ameninţări şi înjurături au primit de asemenea şi alţi clienţi ai localului care luaseră atitudine împotriva lor şi încercaseră, fără succes, să-i calmeze.

Anunţat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat conflictul înainte de apariţia unor fapte de violenţă fizică. Cei doi scandalagii au fost identificaţi ca fiind Antoniu M. (26 de ani) şi Robert T. (28 de ani), ambii fiind sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 lei.

Pentru prevenirea unor astfel de incidente reamintim faptul că “provocarea ori participarea efectivă la scandal, în ( … ) localuri publice” se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 de lei. Totodată, readucem în atenţie faptul că „servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor”, constituie contravenţie şi se poate sancţiona cu amendă de la 100 la 500 de lei, iar în cazul repetării acestei fapte se poate dispune, măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 370 ori

Doi tineri beți au fost amendați de jandarmi după ce au vrut să ia la bătaie chelnerii unui local public din Aiud
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.