aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Drumul care leagă Aiudul de Abrud, cunoscut sub denumirea de ”Transalpina de Apuseni”, se află între prioritățile Consiliului Județean Alba

Drumul care leagă Aiudul de Abrud, cunoscut sub denumirea de ”Transalpina de Apuseni”, se află între prioritățile Consiliului Județean Alba

Publicat în 03.08.2016 la ora 16:04

Transalpina_de_Apuseni_2016Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat, ieri, la Radio Unirea FM, că administrația județeană are ca priorități reablitarea drumurilor care leagă centrele de comună de drumurile județene.

”Prioritare trebuie să fie drumurile care leagă comunitățile de arterele mari de circulație, pentru a ajunge în centru de județ, sau în afara județului, pe drumuri naționale și europene. Lucrul acesta l-am urmărit noi de-a lungul timpului și îl urmărim în continuare. De asemenea, dorim modernizarea drumurilor și zonele cu potențial de dezvoltare economică și turistică”, a spus Dumitrel.

În acest sens, Ion Dumitrel a specificat că tronsonul de drum Aiud – Râmeț – Ponor – Valea Barnei – Mogoș – Bucium – Abrud ar fi cel mai frumos drum din Alba, în momentul când va fi accesibil, în afară de porțiunea din Transalpina care se află pe teritoriul județului.

Acest traseu include zone pitorești de munte, iar reabilitarea lui ar reprezenta un mare avantaj pentru locuitorii din aceste zone.

Totodată, președintele CJ Alba a mai adăugat că în mandatul 2016-2020 are în vedere și reabilitarea drumului care leagă Oașa de Poarta Raiului, zonă cu mare potențial turistic.

Acest articol a fost citit de 848 ori

Drumul care leagă Aiudul de Abrud, cunoscut sub denumirea de ”Transalpina de Apuseni”, se află între prioritățile Consiliului Județean Alba
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.