Rămâi conectat

Sport

Echipele de handbal ale Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” Aiud, câștigatoarele etapei zonale a competiției „Alba Handbal Challenge”

Publicat

în

Cele două echipe de handbal – fete şi băieţi – ale Şcolii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” Aiud s-au calificat astăzi, 26 septembrie 2023, în etapa finală a competiţiei „Alba handbal Chalenge”.

Meciurile, desfăşurate astăzi, în prima zi a competiţiei, pentru zona Aiud, au adus faţă în faţă echipele de handbal (2 echipe de băieţi şi 3 de fete) din cadrul:

– Școlii Gimnaziale „Axente Sever” Aiud
– Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” Aiud
– Școlii Gimnaziale Lopadea Nouă

Competiţia, organizată de Consiliul Județean Alba, se adresează elevilor din clasele V-VIII din întreg județul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Sport

Aiudeanul Sandor Ioo, două medalii da aur la cea de-a XIII-a ediție a WUKF ,,European Karate Chamiponship” – Antibes, Franța

Publicat

în

Sportivul aiudean Sandor Ioo a urcat, din nou, pe podium, la cea de-a XIII-a ediție a WUKF „European Karate Chamiponship” desfășurată la Antibes, în Franța, acesta reușind să cucerească două medalii de aur.

România este prezentă cu peste 200 de sportivi la cea de a XIII-a ediție a Campionatului European de Karate, Kobudo și Karate Adaptat, care se desfășoară între 15 și 18 noiembrie.

Pe parcursul celor 5 zile de concurs, peste 2000 de concurenți din toate colțurile Europei vor fi prezenți la Antibes (Franța), pentru competiția continentală care reunește cei mai buni luptători și tehnicieni kata din karate și karate adaptat, cei mai buni tehnicieni în manipularea armelor kobudo, de la cadeți, la veterani.

România are a doua cea mai numeroasă delegație din toate cele 25 de țări participante la competiția care se va desfășura la Azur Arena Antibes, un complex sportiv modern, de 13600 m², care poate găzdui până la 5.000 de spectatori.

Le dorim succes sportivilor noștri, de la Federația Română de Karate WUKF! Hai, România!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Juniorul Aiud, locul 11 la Elite Neon Cup 2023 de la Atena

Publicat

în

La prima participare la o competiție internațională, Juniorul Aiud a terminat pe un onorant loc 11 la Elite Neon Cup 2023 de la Atena. Micuții aiudeni, antrenați de Rareș Gînscă, au evoluat la categoria Under 10 (copii născuți în anul 2014 și mai tineri), unde a mai participat și GT Sport Alba Iulia.

„Un prim turneu internațional pentru acești minunați copii, în care au demonstrat potential în fiecare meci și s-au dăruit pentru a câștiga. Multumim părinților pentru minunata galerie și susținerea micilor fotbaliști. Am jucat contra unor echipe ca AC Milan, câștigătoarea turneului, Flamengo, Olimpyacos, Academia OFI Creta, Academia Coerver. Au mai participat echipe ca PSG, Frosinone, Panatinakos, Anorthosis, doar câteva dintre multele echipe de valoare ale Europei”, a transmis Rareș Gînscă.

Repartizată în Grupa E, Juniorul Aiud s-a clasat pe locul secund, după AC Milan. La acest nivel, aiudenii au câștigat 3 partide și au înregistrat două eșecuri. Rezultatele au fost: 1-0 cu Flamengo KSA (I. Rus), 5-1 cu OFI Academy Atena 1 (marcatori V. Luca, An. Gherman – două, Homănă, D. Oltean), 0-3 cu AC Milan (viitoarea campioană), 3-2 cu AO Paianias (Homănă, Rus – dublă), 2-3 cu FC Montevideo (V. Luca – dublă).

Juniorul Aiud s-a calificat în grupa pentru locurile 9-16, impunându-se în confruntarea cu Coerver Pro Academy, scor 4-0 (reușite A. Gherman – dublă, Homănă și D. Oltean), iar în întâlnirea pentru locurile 9-12 a fost înfrângerea cu Olympiacos Renits (1-5, gol Mariș).

Lotul a fost alcătuit din Ianis Gînscă, Matias Stoia, Vladimir Luca, Andrei Gherman, Dragoș Mariș, Ianis Rus, Matei Oprița, Patrik Takacs, Adrian Homănă, Lucas Ilea, David Oltean.

„Am avut oportunitatea unei experiențe deosebite, la un turneu foarte puternic. Ne-am măsurat forțele cu adversari de calibru, iar copiii au fost foarte mulțumiți și încântați de ceea ce am reușit”, a mai adăugat antrenorul Rareș Gînscă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Aiudeanul Levente Polgar, invitat la The North Face Malaysia Mountain Trail Festival – 2023

Publicat

în

Ultramaratonistul aiudean, Levente Polgar, a fost onorat cu o invitație specială pentru a participa la competiția extremă de alergare montană, THE NORTH FACE MALAYSIA MOUNTAIN TRAIL FESTIVAL – 2023.

Evenimentul, cunoscut și sub numele de „Route Familiarisation 100KM,” promite să fie o experiență de neuitat pentru participanți, cu un traseu spectaculos și bogat în istorie.

Cursa de 100 de kilometri va duce concurenții prin vechiul drum feroviar prebelic aflat între kilometrii 30-40. Această porțiune va fi una dintre cele mai plate ale cursei de 100 de kilometri, dar pentru alergătorii mai lenti, soarele va fi o provocare adăugată. Cu toate acestea, aceștia vor avea privilegiul de a admira pe partea dreaptă a traseului minunata panoramă a Muntelui Bubu.

Invitația de a participa la această competiție extremă a venit sub egida „THE NORTH FACE® MALAYSIA MOUNTAIN TRAIL FESTIVAL 2023 (V6.0)” și i-a stârnit entuziasm lui Levente Polgar. Acesta și-a exprimat reacția cu entuziasm pe platforma sa de socializare.

„Asta da invitație WOOW”, a scris Polgar. „Voi încerca să ajung dacă astrele se aliniază. Măcar undeva în LUME contez și eu . Nu știu care sunt șansele să ajung, dar o asemenea invitație este WOOW pentru mine.” Levente Polgar a anexat și invitația oficială primită din partea organizatorilor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud