aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Elevi din Aiud sunt câștigătorii unui concurs interjudețean de fotografie pentru elevi

Elevi din Aiud sunt câștigătorii unui concurs interjudețean de fotografie pentru elevi

Publicat în 27.02.2013 la ora 16:16

Elevii clasei a XII-B de la Colegiul Național “Titu Maiorescu” – Aiud au câştigat premiul de popularitate la un concurs interjudeţean de fotografie cu titlul “Clasa mea – Haioasă tare”. Concursul a fost organizat de Centrul de Tineret Geoagiu, participanţii fiind elevi de clasele V-XII din judeţele Alba, Arad, Bihor, Cluj, Caraş Severin, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Mureş, Sibiu şi Timiş.

Potrivit regulamentului de  concurs, premiul de popularitate s-a acordat clasei a cărei poză a obținut cele mai multe ”like”-uri pe Facebook.

Fotografia trimisă de elevii din Aiud a fost însoțită de versurile: ”Ani de liceu… când furi bani pentru cursa spre raiul de vise/ înoți în oceanul de gânduri promise/ zâmbești ca și cum ai fi un ateu/ spre soarele din zarea eternului…liceu./ Răstorni sisteme, ecuații și clepsidre/ te scurgi între logaritmi și idile/ visând că ești pentru o zi Prometeu/ copil, ființă aproape de zeu,/ în noianul de clipe numite…liceu”.

Din județul Alba, la concurs au mai participat:

Clasa a VI-a de la Colegiul Tehnic Dorel Pavel – Alba Iulia: ”Poza noastră ne arată veseli pe toți în clasă la sfârșitul orei de dirigenție, împreună cu diriginta. Sloganul nostru este: Alba Iulia este mare, clasa noastră-i cea mai tare!”

Clasa a X-a R de la Liceul Teoretic Teiuș: ”Inima, din punct de vedere fiziologic, este un organ vital, fără de care omul nu poate trăi… Pentru noi INIMA reprezintă: UNITATE: ”Toţi pentru unul şi unul pentru toți”. Suntem uniţi de la început până la sfârşit, la bine şi la greu, mereu!”. Sperăm să vă placă.

Clasa a IX-a C de la Colegiul Național “Titu Maiorescu” – Aiud: ”Bun venit în clasa a IX-a C, profil Filologie! Suntem convinși că vă veți simți ca la voi acasă! Vă invităm să vedeți ce familie numeroasă și unită suntem! Suntem 21 de surori și 7 frați și avem o mamă minunată, pe doamna dirigintă! Motto-ul nostru este: ”Toți pentru unul și unul pentru toți!”, nu suntem chiar ca și cei trei mușchetari, dar știm ce înseamnă spiritul de echipă. Vreți să auziți o glumă bună? Poftiți la IX C! Cuvintele care ne descriu cel mai bine sunt: unitate, spontaneitate, amuzament. Ne plac activitățile făcute împreună întrucât astfel ne apropiem unii de alții și ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”

Clasa a X-a de la Colegiul Național “Avram Iancu” – Câmpeni: “Nici un om nu poate fi numit om mare, dacă și-a pierdut sufletul de copil!”.

 Sursa: centrulgeoagiu.ro

Acest articol a fost citit de 686 ori

Elevi din Aiud sunt câștigătorii unui concurs interjudețean de fotografie pentru elevi
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.