aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Elevi şi profesori din Aiud vor merge într-un schimb de experienţă la Todmorden, în Marea Britanie

Elevi şi profesori din Aiud vor merge într-un schimb de experienţă la Todmorden, în Marea Britanie

Publicat în 27.07.2017 la ora 11:14

Primăria Municipiului Aiud, în parteneriat cu orașul înfrățit Cusset, Franța și cu orașul Todmorden, Marea Britanie, a câștigat proiectul european Erasmus+ ”Brexitul încotro?”, în valoare de 24.180 de euro.

În perioada 21 – 30 octombrie 2017, un grup de 10 tineri liceeni din Aiud, însoțiți de doi profesori, vor participa la schimbul de tineri în orașul englez Todmorden. Activitățile prevăzute în proiect au ca temă principală consecințele și impactul Brexitului asupra schimburilor de tineri.

Este vorba despre interviuri luate cetățenilor din Marea Britanie, ateliere de scriere creativă și ateliere de teatru, crearea unui blog al proiectului, vizite la intreprinderile din regiune.

 Scopul acestui proiect este de a consolida legăturile dintre orașele înfrățite și de a deschide noi oportunități de colaborare la nivelul administrațiilor publice, dar și de a permite tinerilor aiudeni descoperirea spiritual culturii anglo-saxone. Tinerii participanți vor fi selectați în urma unei proceduri transparente care va fi publicată în perioada următoare, transmit reprezentanții primăriei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 96 ori

Elevi şi profesori din Aiud vor merge într-un schimb de experienţă la Todmorden, în Marea Britanie
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.