aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Energia electrică revine în casele locuitorilor de pe străzile Transilvaniei și Bethlen Gabor, din Aiud

Energia electrică revine în casele locuitorilor de pe străzile Transilvaniei și Bethlen Gabor, din Aiud

Publicat în 01.08.2016 la ora 11:33

bec-aiudÎn urma numeroaselor solicitări pe care locuitorii de pe strada Transilvaniei, Nr. 42 și a celor de pe strada Bethlen Gabor, le-au formulat către Primăria municipiului Aiud, s-a conturat singura soluție pentru alimentarea cu energie electrică a locuințelor debranșate de pe străzile amintite.

Astfel, locatarii acestor locuințe, sunt rugați să se prezinte la Primăria municipiului Aiud, pentru obținerea unei adeverințe care lămurește situația locativă.

Știut fiind faptul că, există pericolul punerii în aplicare a procedurilor legale de evacuare, imobilele vor fi conectate la rețeaua electrică, printr-un contract încheiat pe o perioadă determinată, condiția solicitată de reprezentanții Agenției de Furnizare a Energiei Electrice Alba fiind aceea de depunere a unei garanții de către beneficiarii acestui tip de contract.

Considerăm că această soluție vine în sprijinul familiilor afectate de lipsa energiei electrice, în același timp autoritățile locale depunând toate eforturile pentru urgentarea procedurilor de asigurare a unor locuințe sociale pentru cei aflați în dificultate.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Acest articol a fost citit de 106 ori

Energia electrică revine în casele locuitorilor de pe străzile Transilvaniei și Bethlen Gabor, din Aiud
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.