Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

Evaluare Națională 2024: Groza Larisa, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, nota 10 la Limba și Literatura Română

Publicat

în

Groza Larisa, absolventă la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, se numără printre cei 12 elevi din Alba cu nota 10 la limba și literatura română, la Evaluarea Națională 2024.

”Felicitări! Dragii noștri elevi! Pentru tot efortul depus! Rezultatele sunt pe măsură! Nota 10 la Limba și literatura română, Groza Larisa! Vă ținem pumnii mai departe! Fie ca toate visurile voastre să devină realitate!

„Curajul și perseverența au un talisman magic, în fața căruia dificultățile dispar și obstacolele se risipesc în aer!” (John Quincy Adams)

Felicitări tuturor!”, au transmis reprezentanții școlii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Bianca Antonia Budai și Tudor Pădurariu, absolvenți ai Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud, note de 10 la examenul de Bacalaureat

Publicat

în

Bianca Antonia Budai și Tudor Pădurariu, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, se situează în top 10 medii în Alba la Bacalaureat.

„Felicitări absolvenților noștri pentru rezultatele deosebite obținute la examenul de bacalaureat! Seriozitate, perseverență, rezultate care mențin Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud în topul celor mai bune licee din județ! Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes mai departe! Felicitări elevilor ale căror rezultate îi clasează cu succes în Top 10 medii pe județ! Bianca Antonia Budai, a doua medie pe județ – 9,96 iar Tudor Pădurariu, a cincea medie pe județ – 9,88”, au transmis reprezentanții școlii.

Reamintim că în județul Alba a fost o singură medie de 10 curat, iar 614 elevi au obținut medii peste 9.00.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Evaluare Națională 2024: Maria Tocănel, absolventă a Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” Aiud – nota 10 la Limba și Literatura Română

Publicat

în

Maria Tocănel, absolventă a clasei a VIII-a la Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, se numără printre cei 12 elevi din Alba care au obținut nota 10 curat la limba și literatura română, la Evaluarea Națională 2024.

„Felicitări elevei Tocănel Maria pentru nota maximă obținută la limba și literatura română! Felicitări tuturor absolvenților pentru rezultatele frumoase obținute la Evaluarea Națională! Ați fost o generație de copii muncitori și educați de care suntem tare mândri! Mult succes la liceu, să rămâneți mereu printre cei mai buni!”, au transmis reprezentanții școlii.

Reamintim că la nivelul județului Alba nici un elev nu a obținut media 10 curat, în schimb 12 elevi au luat 10 la limba româbă și alți 12 au luat nota 10 la matematică.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Elevii de la Școala „Axente Sever” descoperă secretele incalțămintei de top fabricate la Galway Sport Aiud

Publicat

în

Un grup de 20 de elevi din clasele a VIII-a ai Școlii Gimnaziale „Axente Sever” au vizitat luni, 17 iunie 2024, compania Galway Sport din Aiud – în cadrul unei initiative, ce urmărește sprijinirea tinerilor pentru continuarea educației și facilitarea integrării lor pe piața muncii, ale Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu Fundația HEKS/EPER România.

Elevii au fost ghidați de doamna Alina Dobra, specialist HR în cadrul companiei, care le-a oferit o perspectivă detaliată asupra întregului proces de producție al unora dintre cele mai de calitate mărci de încălțăminte tehnică din Europa. În timpul vizitei de aproape două ore, tinerii au avut șansa de a înțelege importanța sistemului, coordonării, muncii în echipă și disciplinei necesare pentru a produce încălțăminte de calitate. Confecționați manual, de la pregătirea materialelor de top, pana la ambalare, un pantof trece prin mâinile a zeci de persoane, fiecare aducându-și contribuția unică la produsul final – ghete de trekking, bocanci utilitari si pentru domeniul militar.

Cosmina Danilă, directorul general al companiei – cel mai mare angajator privat din oraș – a subliniat importanța responsabilității comune în educarea și formarea profesională a tinerilor, care trebuie să revină atât sistemului de educație, cât și companiilor locale.

„Această acțiune este un exemplu bun de cum putem contribui împreună la formarea viitorului nostru”, a declarat Danilă.

Proiectul Labour-market inclusion for young adults in Romania are ca obiectiv fundamental sprijinirea tinerilor pentru continuarea educației și facilitarea integrării lor pe piața muncii, respectând nevoile și potențialul fiecăruia și este implementat de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu Fundația HEKS/EPER România, Inspectoratul Județean Școlar Alba și Școlile Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu, „Ioan de Hunedoara” din Sântimbru, „Axente Sever” din Aiud, respectiv Liceul Tehnologic din Sebeș, Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa”, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” și Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia

Biroul de presă al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud